Vichy parašė:
Sveikos, mergaites, prisijungiu prie jusu, apturejau is as persileidima pries savaite![]()
Labai gaila.
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįVichy parašė:
Sveikos, mergaites, prisijungiu prie jusu, apturejau is as persileidima pries savaite![]()
Labai gaila.
Vichy parašė:
Uzjauciu....
Priemime po visos proceduros apziurejo exoskopu ir paeme krauja.daugiau jokiu tyrimu....
O Jums?
Vichy parašė:
Jeigu kalbate apie tyrimus nustatyti persileidimo priežastis, tai Lietuvoje tyrimus pradeda skirti po 2-3 persileidimo. Ir jų dauguma yra mokami arba labai ilgos eilės.
Galite savarankiškai išsitirti lytinius, skydliaukės hormonus, lytines ligas. Taip pat, kraujo krešėjimas, AFS (eiti pas hematologą) ir genetikai
Man po persileidimo, kadangi ilgai kraujavau, paskyrė tik bendrą kraujo tyrimą ir žiūrėjo, ar nėra uždegimo. Visa kita - tyrimai savarankiškai. Reikėjo darytis Hcg - žiūrėjo, ar krenta.
Tai dabar darausi hormonų tyrimus, gavau siuntimą pas hematologą ir genetikus. Man buvo du persileidimai.
Man vakar dare echoskopiją, ir echoskopuotoja (ne mano ginė) paklausė ar gavau siuntimą tirtis infekcijas visokias lytiškai plintančias. Davė Endemik laboratorijos lankstinuką, tyrimas vadinas Genital system. Galvoju reik jį pasidaryt, mažu ką atras, išsigydisim ir vėl planuosim. O HCG man nesakė tirtis, dariausi testą vakar, dar ryškiai teigiamas
giedrulisimo parašė:
Jeigu kalbate apie tyrimus nustatyti persileidimo priežastis, tai Lietuvoje tyrimus pradeda skirti po 2-3 persileidimo. Ir jų dauguma yra mokami arba labai ilgos ei…
Ar ilgai bandete pastoti po pirmojo? Kiek savaiciu Jums buvo? Girdejau jeigu nelauki o pastoji vos ne 3 men laikotarpyje, tikybe isnesioti ir pagimdyti vaisiu zenkliai didesne...negaliu to teigti,kadangi girdejau tik is keliu zmoniu,tame tarpe ir gyd.,bei skaiciau straipsni..
Vichy parašė:
Man vakar dare echoskopiją, ir echoskopuotoja (ne mano ginė) paklausė ar gavau siuntimą tirtis infekcijas visokias lytiškai plintančias. Davė Endemik laboratorijos …
Aš dariausi lytiškai plintančias ligas po pirmo persileidimo. Atsakymas - neigiamas. Rekomenduoja pasidaryti profilaktiškai net jeigu nekeitėte partnerio. Jomis galima užsikrėsti ir ne tik lytiniu keliu.
Aš dariausi Hcg ir žiūrėjo, kaip krenta. Liepė į savaitę kartą pasidaryti.
sokoooladas parašė:
Ar ilgai bandete pastoti po pirmojo? Kiek savaiciu Jums buvo? Girdejau jeigu nelauki o pastoji vos ne 3 men laikotarpyje, tikybe isnesioti ir pagimdyti vaisiu zenkl…
Po pirmo karto pastojau po trijų mėnesių. Jeigu būtume taikę per vaisingas dienas - būčiau pastojusi dar greičiau. Aš sakiau draugui - aš pastočiau kiekvieną kartą per vaisingas dienas, bet problema kitur - neišsilaiko ilgai... nustoja vystytis.
Mano problema greičiausiai AFS, kraujo krešėjimas. Trūksta vaisiui deguonies ir nustoja vystytis. Todėl dabar darysiu tyrimus, kitą savaitę pas hematologą. Tai pasakė ne vienas ginekologas.
Man ginekologas per apžiūrą pasakė - nustoji kraujuoti, Hcg - 1 ir mėginate iš naujo. Nieko nelaukiate. Tačiau mano situacijoje - reikia išsiaiškinti, kodėl nustoja vystytis. Aš jau pati bijau mėginti.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai