ingunaite parašė:
Man buvo.nestumine geltonkune. Daktare ramino. Kad ilgainiui gimda pati ja sunaikina. Kiek tikrinausi man ji augo.
O kas paskui buvo ar kilo kokių komplikaciju?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįingunaite parašė:
Man buvo.nestumine geltonkune. Daktare ramino. Kad ilgainiui gimda pati ja sunaikina. Kiek tikrinausi man ji augo.
Violeeeta parašė:
Oi žinokit net nezinau. Taip ir nesulaukiau as tu 9men. Pas mane persileidimas prasidejo antrad. 14sav.
ingunaite parašė:
Bet manau galit buti rami. Pas mane buvo nestumas vienoj pusej o cista kutoj pusej.
Užjaučiu pati 2 iseiles patyriau persileidimus uztad pergyvenu kad ir 3 nepasikartotų .
Violeeeta parašė:
Užjaučiu pati 2 iseiles patyriau persileidimus uztad pergyvenu kad ir 3 nepasikartotų .
Kokia rizika kaip baisi. O kelių savaiciu buvo pas jus?
tomasyte parašė:
jei yra persileidimas kiek laiko mazdaug kraujuojama. nesman ketvirtadieni iskrito toks vidutinio dydzio kresuliukas o vakar visa diena biski tepliojo siandien jau …
Man ketvr nustate kad nesivystantis. Pagal mm turejo buti 12+3, o realiai nustojo vystytis 7 sav. grizus vakare pastebejau 1-2 lasiukus.penkt pradejo teplioti.nuejau i dusa, isejus pasijauciau silpnai,ir uz kokiu 30 min iskrito puses delno dydzio kresulys.sest diena buvo ramu,tepliojo.sekm tepliojo.pradejo ziauriai skaudeti pilva,ne taip kaip mm,skausmas maudziantis,pastovus.nuejau i dusa, po to pasidare ziauriai blogai.vos grizau i kambari,pajauciau kaip nubego vandenys su krauju ( manau tai buvo vandenys,nes paketas buvo slapias su mazai kraujo). Mazdaug uz kokiu 10-15 min.prasidejo baisus kraujavimas ( tiesiog krito gabalai.didziuliai) vos pradejo kristi,skausmai praejo...uzmigau.pabudau apie 2:45 vel gabalai....ir taip visa nakti nemiegojau o laksciau i toaleta...apie 8 ryte vyras pasake kad noriu nenoriu vaziuojam i ligonine.sutikau nes buvo labai silpna...labai.nuejau i dusa...o is ten jau isliauziau...kritau koridoriuje ant grindu.vyras iskviete greitaja, nuveze i antakalni.gyd apziurejo,pasake kad viskas bvk jau pasisalino,kas dar buvo like ji istrauke...skaudejo baisiai...paeme krauja,gavau lasaline,antibiotiku recepta ir namo.jau bvk nekraujuoju...bet galva vis dar svaigsta pakilus is lovos...
Taigi,siulyciau Jums nedelsti,nuvukti...neslaukite tiek kiek laukiau as, nes bus blogiau... labai tikiuosi ir linkiu,kad Jums praeitu viskas kuo greiciau ir sklandziau!
Laikykites!
sokoooladas parašė:
Man ketvr nustate kad nesivystantis. Pagal mm turejo buti 12+3, o realiai nustojo vystytis 7 sav. grizus vakare pastebejau 1-2 lasiukus.penkt pradejo teplioti.nueja…
man paryciais prasidejo kresuliuku kritimas. ne pastoviai bet kas kelias valandas iskrenta po kresuliuka. kalbejau su priziurincia mane daktare sake labai gerai kad po biski krenta ne stipriai vienu kartu kraujuoju. penktadieni vaziuosiu i apziura tai paklausiu kodel geriau palaipsniui o ne vienu kartu kad viskas issivalytu.
tomasyte parašė:
man paryciais prasidejo kresuliuku kritimas. ne pastoviai bet kas kelias valandas iskrenta po kresuliuka. kalbejau su priziurincia mane daktare sake labai gerai kad…
Manau palaipsniui geriau...nes organizmas gal per tas kelias val speja kazkiek atsigauti. Nes man viskas vyko ganetinai greitai...konpasekoje netekau baisiai daug kraujo.laikykites, o jeigu pradetumete stipriai kraujuoti arba silpna bus, vaziuokite i priimamaji,nedelskite
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai