Aure31 parašė:
Labai jums aciu! Bet pati kazkaip nelabai besitikiu geriausio.. ☹ As vis apie jus pagalvoju...
Aš tikiu, kad Jums dar nevėlu padėti 💗 man tik ketv viskas paaiškės 😊
Aure31 parašė:
Labai jums aciu! Bet pati kazkaip nelabai besitikiu geriausio.. ☹ As vis apie jus pagalvoju...
Rainienė parašė:
Praneskite kaip seksis 🙏
Rainienė parašė:
Zodziu neplaka sirdele musu maziuko. Gydytoja sako, kad abortas ivyko pries 4-5sav. Vaisius ir hcg atitinka 6sav tik..
Penktadieni paguldys medikamentiniam abortui. Taip skauda, nors ir buvau nusiteikus blogiausiam.. 😭😭😭
Aure31 parašė:
Zodziu neplaka sirdele musu maziuko. Gydytoja sako, kad abortas ivyko pries 4-5sav. Vaisius ir hcg atitinka 6sav tik..
Jaaaatus😞😭 laabai užjaučiu😞 stiprybės.. žinau, kad žodžiai nepalengvina.. bet žinokite, kad nesate viena💗
Rainienė parašė:
Jaaaatus😞😭 laabai užjaučiu😞 stiprybės.. žinau, kad žodžiai nepalengvina.. bet žinokite, kad nesate viena💗
Aciu uz palaikyma 😭💓 reikia issivalyti mintis ir ziuret i prieki..
Rainienė parašė:
Sveika. Galvoju prasinesiu. Vakar vakare apie 20val taip pradejau kraujuoti, kad net nualpau sededama ant klozeto. Vyras nukele ant grindu. Tada ligoninej laukdama atsijungiau sededama. Po to daug isbego visko kol apziurinejo ir sake yra likusi puslyte. Tada dar karta prikraujavau daug su gabalais i ta inda. Kai dar karta vel taip prikraujavau, atsijungiau lovoje. Tada jau tiesiai i operacine, iskrapste likuti. Perpyle 3 maiselius kraujo... Kazkoks baisus sapnas atrodo...
Bet nuo operacijos jauciuosi gerai, nebekraujuoju galima sakyti visai. Esu tuscia ir galiu versti nauja lapa!
Aure31 parašė:
Sveika. Galvoju prasinesiu. Vakar vakare apie 20val taip pradejau kraujuoti, kad net nualpau sededama ant klozeto. Vyras nukele ant grindu. Tada ligoninej laukdama …
Labutis😞 kaip gaila, kad taip baigėsi viskas😞 už kiek laiko leido pastoti?
Rainienė parašė:
Labutis😞 kaip gaila, kad taip baigėsi viskas😞 už kiek laiko leido pastoti?
Sake sulaukti bent vienu menesiniu ir galima bandyti vel. Truputi baisu dabar
Aure31 parašė:
Sake sulaukti bent vienu menesiniu ir galima bandyti vel. Truputi baisu dabar
Man tą patį sakė. 😊
Rainienė parašė:
Man tą patį sakė. 😊
Linkiu mums ir kitoms sekmes 🙏😘