Egliukis parašė:
Sveikutės![]()
Vakar ryte pasidariau hcg ir prg nes vis teplioja, šlapimas nešvarus, vakare pasi…
Tik echo jums apie nėštumo vystimasi pasakys... Hcg aukštas, gražus, prg normose, užsirašykite echo apžiūrai
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįEgliukis parašė:
Sveikutės![]()
Vakar ryte pasidariau hcg ir prg nes vis teplioja, šlapimas nešvarus, vakare pasi…
Tik echo jums apie nėštumo vystimasi pasakys... Hcg aukštas, gražus, prg normose, užsirašykite echo apžiūrai
Evighet parašė:
Jo, suprantu, ryt echo
Tik va, noris už kažko gero užsikabinti
Egliukis parašė:
Jo, suprantu, ryt echoTik va, noris už kažko gero užsikabinti
![]()
Suprantamas noras, pagal hcg viskas gražu, o jau kaip ištiesų yra tik echo parodys dėja. Bet kadangi prg normoje, įtarimas kad persileidimas nevyksta yra. Dabar belieka sulaukt echo ir pamatyti širdelės plakimą ☺️
Sveikos. Kreipiuos i tas kas turejo savaimi ankstyva persileidima iki 6/7/8sav..
buvau pas ginekologe panasu,kad vaisius nesivysto,nors 23d 29d dariausi hcg ir augo skaiciai. Bet deja dydis neatitinka pasirode kraujas ,nemazai jo ir sake 2sav palikti persileidimui savaiminiam. Kiek truko visas procesas? Nuo pradejimo kraujuot/pilvo skausmu? Iki jau vaisiaus isstumimo? Nes antra dabar naktis su skausmais ir kartais pakraujavimu,poto dingsta is niekur nieko. Kiek skaiciau gali but ir ilgai-2sav. Ar cia dabar viskas valosi kraujuoja o poto jau viskas turetu issivalyti (vaisius ir pan) ir tada baigtis skausmas? Nejaugi pats procesas ilgas.. sito nepaklausiau pas gine kiek gali viskas "nuo iki "trukti
Deinaja parašė:
Sveikos. Kreipiuos i tas kas turejo savaimi ankstyva persileidima iki 6/7/8sav..
buvau pas ginekologe panasu,kad vaisius nesivysto,nors 23d 29d dariausi hcg ir aug…
Sveika, labai užjaučiu dėl šios patirties. Dvi savaites kraujuojate, spazmuos pilvą, gali skaudėti strėnas, nes gimda bando išstumtį negyvą vaisių, bus krešulių, procesas nemalonus...po dviejų savaičių reikėtų pasirodyti ginei, pasitikrinti ar viskas gražiai išsivalė, neliko gimdoje krešulių. Man viskas truko apie savaitę ir kelios dienos lyg. Po dviejų savaičių nuo pirmos kraujavimo dienos pasirodė už jau ginei, buvo viskas išsivalę.Visoms labai individualiai, man antrą dieną po rūdų išskyrų atsiradimo pradėjo valytis su krešuliai ir didžioji dalis išsivalė labai greit, paskui po truputį valėsi likę krešuliukai.
Anita31 parašė:
Sveika, labai užjaučiu dėl šios patirties. Dvi savaites kraujuojate, spazmuos pilvą, gali skaudėti strėnas, nes gimda bando išstumtį negyvą vaisių, bus krešulių, pr…
Eina sau .. nes as ir galvoju ar cia normalu,kad tiek laiko.. maniau nuo pirmu skausmu dideliu ir kraujavimo per pora dienu viskas.. o cia dabar mastau ir kaip dirbti jei pora savaiciu sitoki skausmeliai uzeis.. diena nieko bt vakare nakti tai miegot neina.. pakraujuoja,bet 0 kresuliu.. dekoju uz info
Deinaja parašė:
Eina sau .. nes as ir galvoju ar cia normalu,kad tiek laiko.. maniau nuo pirmu skausmu dideliu ir kraujavimo per pora dienu viskas.. o cia dabar mastau ir kaip dirb…
Ojej, su darbu tai tikrai labai sudetinga. Uzuojauta del patirties 🙏
Man tai is pradziu patepliojo krauju, suzinojau kad nebesivysto vaisius ir tada po keliu dienu nakti pradejau jausti stiprius skausmus ir įvyko persileidimas. O tai buvo kaip didžiulis pliupsnis kresuliu. I vonia begau, nes lovoj kai miegojau ir viskas prasidejo, paprasiau vyro raksluoscio kad speciau visa turini nunesti iki vonios kambario... O tada sedau ant tualeto ir kelias valandas sedejau, kol ten krito tie kresuliai, kraujas. Su paketais niekiap nebutu apsieje. Skausmai buvo kaip saremiu... Tai jei darbo metu taip atsitiktu, tai neisivaizduoju ka reiktu daryt ir kur pasidet. Turbut greituke kviestis... Gerai, kad man gine buvo siuntima israsiusi valymui i ligonine. Tai ta pacia nakti nuvaziavau ir po paros operacijos metu viska kas like isvale. Bet tikrai ne visoms taip skausmingai ir baisiai buna, kitoms visai normaliai. Man grynai kaip gimdymas buvo. Vaisiui buvo 6 savaites, o nestumui 8
Sveikos. Mano dukrytei prieš maždaug 1.5 mėnesio šeimos gydytojas iš nuplikusio pakaušio nustatė vitamino D trūkumą. Iki tol gydytojui rekomendavus daviau po 3 lašiukus, (buvau keletą dienų pamiršus suduoti.) O tada kai pasakė kad trūkumas, liepė duoti po 6 lašiukus. Po kurio laiko liepė duoti jau po 8 lašus (be jokių tyrimu). O pirmadieni po dviejų savaičių vartojimo tokios didelės dozės, klausiau kiek dar ilgai reikės vartoti tokia doze, atsakė, kad tol kol ataugs plaukuciai ant pakaušio 🤔🤷 Ar buvo kam šeimos daktaras be tyrimų liepęs tokias dozes vartoti?
Tada užsiminiau gal reikėtų vitamino D tyrimą pasidaryt, tai pradėjo sakyt, jog nereikia to tyrimo, nes tikrai trūksta vitamino ir mato prasidedančio rachito požymiu. Kaip gydytojas sake dėl to yra ir maumenėlis neuzsitraukes,minkštas. Ir šonuose išsišokę galvos kauliukai. Be to, dukrytei gulint ant nugaros ir ją keliant už rankyciu, ji nekelia galvos. Gydytojas mano, kad tai irgi dėl vitamino D trūkumo yra nusilpęs kaklo raumenų tonusas.. dėl to siūlė uzregistruoti mus pas pediatra, bet talonas negreit tik sausio pabaigoj.
P.s. aš jau nebenoriu rizikuoti dėl perdozavimo, todėl užsiregistravau kitą savaitę vitamino D tyrimui..
rUtuliukEe parašė:
Sveikos. Mano dukrytei prieš maždaug 1.5 mėnesio šeimos gydytojas iš nuplikusio pakaušio nustatė vitamino D trūkumą. Iki tol gydytojui rekomendavus daviau po 3 laš…
Oj ne ten parašiau kur norėjau ☺️
rUtuliukEe parašė:
Sveikos. Mano dukrytei prieš maždaug 1.5 mėnesio šeimos gydytojas iš nuplikusio pakaušio nustatė vitamino D trūkumą. Iki tol gydytojui rekomendavus daviau po 3 laš…
Pagal tai, ką rašote, Jūsų vaikui tikrai prasideda rachitas, tai gerkite tik tą vitaminą D, nes pasekmės bus daug blogesnės nei vitamino D "perdozavimas". Mes su vyru kasdien po 20 000 (ne 2000) IUI geriame. Dar neperdozavome. Suprantu rūpestį vaiko sveikata, bet manau, kad čia tikrai ne dėl vitamino D perdozavimo rūpintis reikia.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai