VaidaJaPi parašė:
Labas visoms. 😊
Na ir aš po šito "malonumo".. 🙈
Ar labai skausminga ?
VaidaJaPi parašė:
Labas visoms. 😊
Na ir aš po šito "malonumo".. 🙈
Ar labai skausminga ?
Zese007 parašė:
Kaip gerai kad tiek laiko ligonineje 😊lengvo gijimo!
Ačiū. ❤️ Jau susidėjau daiktus ir namo !!! 🎉🎉
Laima91 parašė:
Ar labai skausminga ?
Iš tikrųjų tikėjausi didesnio skausmo, nei yra. Bent jau man koki 5/10 😊
Oriana parašė:
Laba visom,ir aš prisiruošiau darytis op.užsiregistravus rudeniui pas gydytoją E.Kubiliūtė bet labai mažai info.Kas pas ja darėsi ar viskas gerai. Pačios op nebija…
Kaip prieš prieš op matysite kur numatomas pjūvis tada ir pasakykite kad norite žemiau. Mano atveju taip su gydytoja tarėmės 😊
Oriana parašė:
Laba visom,ir aš prisiruošiau darytis op.užsiregistravus rudeniui pas gydytoją E.Kubiliūtė bet labai mažai info.Kas pas ja darėsi ar viskas gerai. Pačios op nebija…
O aš begalo narkozes bijau :/ kadangi 2neplanuotus cp turėjau tai tas skausmas nebelabai baugina
Laima91 parašė:
O aš begalo narkozes bijau :/ kadangi 2neplanuotus cp turėjau tai tas skausmas nebelabai baugina
Po narkozes man labai padėjo apelsinu sultys, greiciau pradesite valgyti greiciau sutvirtesite
Jai su kompensacija tai Kauno klinikose laukia eilės pas Dambrauska.☺️
Man padarė Linas Venclauskas ( kadangi turėjau prieš tai kitų bėdų jis man tvarkė-pašalino tulžį tai ir po to pasitikėjau dėl šios ☺️) turėjau išvarža, diastaze ir odos.
Trečiadienį bus 6 savaitės.

Atsiprašau už Nuotrauka tokia labai buitinė iš atostogų pajūryje( dar degintis negalima, patinstu kai karšta ir po didesnio fizinio krūvio) ☺️
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai