Puikiausioji parašė:
O ją reiškia endometriumo mm?
kaip suorantu gleivines storis, kad ivyktu implantacija turetu buti nors 7mm.. kad pakankamai stora, o jei plonyte nepavyks implantuotis
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįPuikiausioji parašė:
O ją reiškia endometriumo mm?
kaip suorantu gleivines storis, kad ivyktu implantacija turetu buti nors 7mm.. kad pakankamai stora, o jei plonyte nepavyks implantuotis
Sveikos kam mm turėtų būti už 4d +- kokius pojūčius jaučiate? 😊 Man tai krūtinę maudžia o ypatingai spenelius abiejų krūtų. Anksčiau prieš mėnesines tai tik kairę krūtinę mausdavo, o dabar abi ir ypatingai spenelius, o jautrumas koks. 🫣 Į tualetą irgi dažnokai pradėjau lakstyti. Ir norisi visko saldžiai, sūriai, aštriai. Nežinau o gal tai tik prieš mm pasikeitimai. Galvoju penktadienį kokį prasitestuoti. 😊
JoliJ parašė:
Sveikos, merginos 🌸
Ilgą laiką buvau tik tylioji skaitytoja – nuo praėjusių metų rugpjūčio. Vis laukia…
Sveika! Aš tokį patį planą šį ciklą turiu. Klomifena 10d geriau, viduryje ciklo matavausi folikulus, dabar laukiu penktadienio, keliausiu kraują darytis. Na ir nuo 17cd progesteronas.
Saulėtekis parašė:
Oi bandau ramiai, bet tas laikas laukimo sunkus.
Aš kraujavau 5d.ir ne gausiai.
Jau 8ios dienos, vis dar kraujuoju..
Great Mother parašė:
Jau 8ios dienos, vis dar kraujuoju..
Oho... ilgokai. Aišku, mano atveju buvo ne vaistų pagalba atlikta procedura, 7m atgal, tuo metu vaistais nelabai darė. O gal tik man nesiūlė, nes mano būklė buvo prasyoka.
O kada pas gydytoją planuojamas vizitas?
Zanin parašė:
Sveikos! Pakonsultuokite prašau, gal kas geriau supranta. Nes gydytojo kinsultacija tim antradieni. Ar teisingai suprantu čia rodikliai jau rodo nėštumą?![]()
Taip, laukiatės. Sveikinu! O kuri CD?
Koletee parašė:
Oho... ilgokai. Aišku, mano atveju buvo ne vaistų pagalba atlikta procedura, 7m atgal, tuo metu vaistais nelabai darė. O gal tik man nesiūlė, nes mano būklė buvo pr…
Vizita sake pasiplanuot po 2-3savaiciu. Tai bet sake galiu 2-3 sav kraujuot 🤷🏻♀️ tai laukiu kol nustosiu ir tada jau registruosiuos.
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai