Sveikos planiukės.
Prisijungsiu ir aš prie jūsų. Tiesą sakant planuoti pirmajį leliuką su vyru pradėjom jau nuo šių metų vasario mėnesio, bet čia prisijungti nusprendžiau tik dabar, kuomet pradėjau tikrai keistai jaustis... Taigi apie viską iš pradžių:
Nuo vasario mėnesio prasidėjo visi BT matavimai, vaisingų dienų skaičiavimai, žymėjimai kalendoriuje ir t.t. Per tą laiką spėjau įsigilinti į savo ciklą, kas kaip ir kada vyksta. Vis bandėm, bandėm ir bandėm... bet NIEKO...
Vasarą apsilankiau privačiai pas ginekologę konsultacijai. Apžiūrėjo per dvejus echoskopus, patikrino, sakė kad viskas gerai, jokių nukrypimų nuo normos nėra ir, kad mažiau jaudinčiausi ir tikrai pastosiu (jei nepavyks per metus laiko, tai tada tyrimus rimtesnius darys, vyrą tirs ir t.t.). Na tas pasakymas "mažiau jaudinkis", tai visos planuojančios žino, kad mažai ką reiškia, kai taip apie leliuką svajoji...
Toliau vis bandėm, bandėm ir vis dar NIEKO. Tiesa, mylėdavomės tik per vaisingas dienas (kelios dienos prieš ir po ovuliacijos), nors daugelis iš jūsų sakys, kad mylėtis reikia neskaičiuojant tų dienų, dar geriausiai būtų tai daryti kiekvieną ar kas antrą dieną visą mėnesį, nu bet sorry, nors mes dar ir jau jauni (man 24), tačiau taip dažnai mylėtis noro tikrai nėra. Juo labiau, kad pradėjau naudoti ovuliacijos testus ir tiksliai (apytiksliai) žinau, kada ji vyksta.
Tai gi prie esmės- paskutinės mmm prasidėjo naktį iš rugsėjo 23d į 24d., todėl šiandien yra 30 ciklo diena (mano ciklas per 9 menesius svyravo nuo 31 iki 35d, vidurkis- 33d.) Ovuliacija įvyko apie spalio 9-10d.
Prieš kelias dienas ( spalio 17d), intensyviau pajudėjus pasirodė šiek tiek kraujo (labai nedaug, bet aiškiai kraujo), paskui truputėjį rusvų išskyrų pasirodė užvakar ir vakar (tos išskyros jau nebebuvo šviežio kraujo spalvos, bet tokios daugiau rusvos). Jau kokios 4 dienos, kai man nuolat pamaudžia, pataso, paduria pilvo apačią, taip kaip prieš prasidedančias mmm, tačiau šitiems pojūčiams paprastai dar būtų per anksti. Krūtinė jautri kaip ir prieš mmm. Mano pačios emocijos pasidarė labai labai jautrios, galiu paisverkt perskaičius jautresnį žodį ar pamačius mielą nuotrauką. Vakar ryte driausi testą- ryškiai neigiamas (suprantu, kad testui dar anksti).
Noriu, kad situaciją pakomentuotų visos, kas susidūrėte su panašiais simtomais, taip pat tos, kurios supranta, kaip jaučiuosi, ir aplamai visos planiukės, kurios supranta, koks ŽUDANTIS YRA NEŽINIOS IR LAUKIMO JAUSMAS. Kaip manot, ar galiu tikėtis nesulaukti aš tų nelemtų mmm šį mėnesį???? Ąčiū...