Majaap parašė:
Palaukit geriau mm dienos 🤭
Pabandysiu viena rytoj, o jei nieko tada palauksiu mm dienos.Turiu tris testus, vienas elektroninis jau uztbirtinimui🙈😃 jei kas isvis bus.
Majaap parašė:
Palaukit geriau mm dienos 🤭
Pabandysiu viena rytoj, o jei nieko tada palauksiu mm dienos.Turiu tris testus, vienas elektroninis jau uztbirtinimui🙈😃 jei kas isvis bus.
Austėja. parašė:
Mano senelis paliko mus pirmadieni, o antradieni nt parode teigiama... senelis siuncia mum leliuka.. sirdis plysta, esu labai dekinga seneliui...
O kada jusu menesines turetu but?
Austėja. parašė:
Mano senelis paliko mus pirmadieni, o antradieni nt parode teigiama... senelis siuncia mum leliuka.. sirdis plysta, esu labai dekinga seneliui...
Kaip liūdna, labai užjaučiu ir tuo pačiu sveikinu, didžiausios Jums sėkmės
Vajana parašė:
Ne kažin kiek čia tų šansų bet vis geriau nei nieko![]()
kitoma ir tiek uztenka, gal jua biena is ju.Linkiu kad pasisektu
Gossip girl parašė:
Aa irgi tikiuos, siandien labai duria pilva tokiais priepuoliais uzeina.🙈
Na nenoriu suteikti bereikalingų vilčių, bet man tokie simptomai pasiteisino. Labai maudė pilvo apačią, durinėjo tai į veiną tai į kitą šoną, tai stipriau tai silpniau ir šiandien 8 dpo jau rodo net su popietiniu šlapimu ganėtinai ryškų vaiduokliuką
Linkiu sėkmės
Lupilu_ parašė:
Na nenoriu suteikti bereikalingų vilčių, bet man tokie simptomai pasiteisino. Labai maudė pilvo apačią, durinėjo tai į veiną tai į kitą šoną, tai stipriau tai silpn…
Man patinka suteiktos viltis, na tikrai galiu pasakyt.Kad praeita cikla nebuvo man taip.Db daznai durima kaireje puseje jauciu, tempima,tai suduria tai bel kur maudzia.Ir jau pareina toks nuovargio jausmas, jauciuosi be jegu..Krutine taip pat tempia, jausmas toks lyg vaikas zindytu..Man 8 DPO bubo neigiamas bet as dariausi testa 25miu.Tai mazai tiketina kad ka rodyt galejo.O ryt darysiu 10miu.Na ziuresim tikiuos labai visgi uzaugdziau OV🙏🏻
Iš Naujo:
Na aš kaip ir gerai, labai dedu viltis i ši cikla, nors irgi bijau prisisvajoti.. Bet vėl tas tikejimas neduoda ramiai gyventi, svajoju, kad sis ciklas butu sekmingas 🙏 TD skaičiuokle (žinau kad tikrai nebūtinai taip ir butu) pagal mm rodo gimdymo diena tokia pačia kaip vyro gimimo diena, tai 30-mecio proga butu pati geriausia dovana ❤ nežinau kokiais būdais dar prašyti, kad stebuklas pagaliau ir atkeliautu 😊🙏
Believer parašė:
Iš Naujo:
Linkiu jums stebuklo!! o vyrui gimtadienio dovanos❤️🙏🏻
Believer parašė:
Iš Naujo:
Nuoširdžiai linkiu pasisekimo, siunčiu nėštumo virusiuką
Gossip girl parašė:
O testas nestumo rodo jau?
Na jei kraujas rodo,tai testas 100% rodo
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai