Mamos, kitąmet laukiančios rugpjūtinukų, prašom čia
Kai susirinks mūsų daugiau, padarysime grupę slapta, kad galėtume privačiau bendrauti
2021 m. Rugpjūtinukai (Archyvas iki 2021.05.26)
Mamos, kitąmet laukiančios rugpjūtinukų, prašom čia
Kai susirinks mūsų daugiau, padarysime grupę slapta, kad galėtume privačiau bendrauti
2021 m. Rugpjūtinukai (Archyvas iki 2021.05.26)
Leely parašė:
Mano irgi manausi kelnes tada ateina prie manes ir sako sisi![]()
Gal dar su laiku supras kad nėra reikalo mautis kol nėra kur sysioti, kitaip bus daug "nepatogių" situacijų 🤭
Klasioke parašė:
Gal dar su laiku supras kad nėra reikalo mautis kol nėra kur sysioti, kitaip bus daug "nepatogių" situacijų 🤭
Lauke dar kazkaip nesimauna...bus matyt kaip cia eisis
jau sakiau reiks bandyt namie nebedet
Klasioke parašė:
Na va, pasidžiaugiau kad jau daug naktelių pramiegam su sausu pampersu..šiąnakt galvoju nedėsiu ir aišku turėjo prisysiot atėjus į mūsų lovą naktį 😅 reikia ne tik į…
Maniske nuo gimimo labai atpilinejo, tai as is kart nusipirkau neperslampama paklode musu lovai, plius nup 6 men miega su manim lovoj, tai pravers ne tik nuo atpilinejimu, kai budavo, bet ir avariju
Leely parašė:
Maniske nuo gimimo labai atpilinejo, tai as is kart nusipirkau neperslampama paklode musu lovai, plius nup 6 men miega su manim lovoj, tai pravers ne tik nuo atpili…
O nėra karšta ant jos miegoti tarkim vasarą?
Klasioke parašė:
O nėra karšta ant jos miegoti tarkim vasarą?
Na man tai ne, visi nepajutau, pirkau is dormeo
Leely parašė:
Na man tai ne, visi nepajutau, pirkau is dormeo
Na reiks pasidomėti, ačiū kad pasidalinot🙂 bijau kad tų avarijų dar ne viena gali būti 🤭
Klasioke parašė:
Na reiks pasidomėti, ačiū kad pasidalinot🙂 bijau kad tų avarijų dar ne viena gali būti 🤭
As dar turiu tokias dvi palutes, nezinau is kur as jas gavau, kos medziagines visuje neperslampa, ir nesusibruka, tai dedavau piemagimei kai jau be sauskelniu gyvenom ir naktim. Jos lyg ir suniukam skirtos..
Kazkas tokio https://www.animalmedic.lt/lt/higienos-priemones-augintiniui/291-daugkartinio-naudojimo-paklotas-rudas.html
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai