Mažylė1 parašė:
Per žemas, taip pat nėra gerai, tada jau nepakankama skydliaukės veikla.
Atvirkščiai, kai TTH žemas, skydliaukė pernelyg aktyvi.
Mažylė1 parašė:
Per žemas, taip pat nėra gerai, tada jau nepakankama skydliaukės veikla.
Liepsna0 parašė:
Dabar kad pradėjot apie tth, sunerimau ir aš. Mano apie 2,7, ar verta pas endo kreiptis? Ginė sakė reiktų mažint, jei virš 2,5 būtų. Bet kadangi nedaug virš normos,…
Va va , mano 2,52 bet ginekologe yra užsiminusi man ,kad reiktų mažinti , nes turėjau nesivystanti persileidimą
Petelnė parašė:
Taip taip va tokia info ir radau jei atsakymas tyrumo apie 0 tai kaip tik rodo kad tikrojo hormono kraujyje daugiau . Žinoma užsirašiau vizitui pas gyd,bet eisiu tik kita savaite .
Liepsna0 parašė:
Dabar kad pradėjot apie tth, sunerimau ir aš. Mano apie 2,7, ar verta pas endo kreiptis? Ginė sakė reiktų mažint, jei virš 2,5 būtų. Bet kadangi nedaug virš normos,…
Pas mane svyravo 5 metus nuo 1,5-2,5 tai aš kiek suprantu kad ir savaime jis gali sumažėt ar šiek tiek pasidet ir be vaistų . Pagal save tai manau kad verta pakartot tyrimą ir tik tada spręsti ką daryt.
pušynėlis parašė:
Pas kurią endokrinologę lankotės? Mano tth irgi 2.7, bet abejoju, ar visos tą tiroksiną lengvai skiria, kai patenkama į normas![]()
mažam miestelyje aš lankausi, tai manau kai pasakai jog gydytoja rekomendavo pamažinti tth dėl pastojimo, tai kažkaip net nebuvo kažkokių daugiau klausimų
rasiux00 parašė:
Sveiki, kiek laiko vartojat tiroksina ir kokiom dozem pavyko numušti tth?
vieną mėnesį gėriau po 0.25mg, bet pasidarius tyrimą jis visai nebuvo nukritęs, tai teko didinti dozę 5d po pilną tablėtę o kitas dvi po puse tabletės. Tada jau iškart nukrito. Aišku, čia tik man taip gyd. pasakė jum gali būti gal ir kitaip.
Nėštumo metu gėriau tiroksiną, nes pirmo trim.pabaigoje tth buvo 2.7, kiek virš pirmo trim normos. Iki tol nesu niekad atlikus šio tyrimo.
Tuo metu su endokrinologe kiek kalbėjau, kad padidėjęs tth gali įtakot persileidimus ar vystymosi sutrikimus, bet ramino, kad reikia didesnių skaičių.
Kaip bebūtų, pas pačią po gimdymo tth laikosi 2+, šiuo metu 2.22
Mušti neketinu, tik jei pastosiu, keliausiu pas endo su tyrimais konsultacijai, nelauksiu 12-13sav.
LiukaL parašė:
Ne visad buvo idealus mano . Svyravo tarp 1,5-2,5
Gal žinote kodėl dabar galėjo pasikeisti rodiklis?
LiukaL parašė:
Va kokia info radau
Teisingai, supainiojau, jeigu sumažėjęs rodiklis, tada padidėjusi skydliaukės veikla, vis susipainioju🌸
Mažylė1 parašė:
Gal žinote kodėl dabar galėjo pasikeisti rodiklis?
Neisivaizduoju. Žinoma dar karta darysiu kraujo tyrimą kad arba patvirtinu jau 100% arba ne . Nors pagal simptomus tai atrodo kad deja Ber tyrimai teisingi. O kodel tai kiek suprantu daug kas itakot gali .
13 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai