ZauRe parašė:
Kaip jus skaiciuotumet dpo ar nuo 21cd ar nuo 23cd?
Jei ovuliacija tikrao buvo 21cd, tada 1dpo yra 22cd. Juk tai ir yra "diena po ovuliacijos", o ne diena po vaisingu dienu.
ZauRe parašė:
Kaip jus skaiciuotumet dpo ar nuo 21cd ar nuo 23cd?
Jei ovuliacija tikrao buvo 21cd, tada 1dpo yra 22cd. Juk tai ir yra "diena po ovuliacijos", o ne diena po vaisingu dienu.
Iewuu parašė:
Mes mylėjomes 2 kart tik, saugojom vyro turtą😀 Tai prieš pat pat piką, tada piko dieną nieko nedarėm, Ir per pačią ov dieną dar vakare šokom į lovą ir viskas, pavyk…
Tai, kad del suprastejusios kokybes cia jau seniai paneigtas mitas sekso daznumas spermos kokybei itakos neturi
Elife parašė:
Tai nieko tokio jei kiekviena diena mylimės?😅
Jei tik jūs norit ir jums išeina, kad ir po 5 kartus į dieną galit, čia jūsų reikalas ir gyvenimas, o ne kaip mes pasakysim taip ir darysit 🤭😃😃😃
Elife parašė:
Tai nieko tokio jei kiekviena diena mylimės?😅
Mes dabar stimuliuojamam cikle, tai po trigerio susileidimo po tris kartus per diena mylejomes 😂🙈
Mergarita parašė:
Pas mane 9dpo. Papuliai prieš mm jau nėr buvę skaudėję kokį pusmetį,keistaaaa 🫣 ir pilvo apačią vis pamaudžia. Geri prg skaičiai neleidžia 100% visko nurašyt ant at…
Laikom laikom❤️ aš irgi daug simptomų jaučiu, ypač, kad jau trečią dieną iš eilės katik pietukų ėjau miegoti.. tiesiog vos laikosi akys
bet aišku yra tikrai ir tas, kad dabar bet ką pritempinėju simptomams
stengiuos kuo realiau galvoti, bet nu viduj vis tiek tikiuosi, kad bus pavykę❤️
Galatėja parašė:
Man tik skrandis kazko antra diena labai stoja toks negerumas su virskinimu kazkas ne to 🫣 gerai sutariam! Kaip smagu butu kad abi teigiamus pamatytumem! 🥹 nebedaug…
Aš jaučiu pirmad ryte gadinsiu
bus pagal mane 10dpo, pagal programėlę 12dpo
Galatėja parašė:
As nezinau kodel gundausi antradieni, mm numatomos 6 arba 8
Oo, pas mane tas pats
programėlė rašo 6d, bet pagal mane ov vėliau buvo, tai pagal mane mm lapkričio 8
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai