2020.12.28 12:51 (prieš 5 m.)
Sveikos. Jungiuosi ir aš 😔
Pastojau natūraliai stebuklas buvo, džiaugsmo po šitiek vargo neapsakomo, deja... vaisingumo spe buvo davė tik 2proc natūraliai. Tai galvojom Kalėdų stebuklas! Endometrioze 4st,Atliktos 3 stimuliacijos po lp,vienas IUI ir liepą Ivf. Po 3men ivf natūralus pastojimas, bet nesivystantis. Šiandien patvirtino. Trecedieni laukia abrazija 🤕 Jau nebekalbu kaip jaučiuos, pačios ta perėjot... Dievas davė, ir atėmė.
Tik dabar nesuprantu kas toliau, pasimečiau. Vienas ginekologas sako po 3men bandyti, po abrazijos gerti kt arba dufaston( kaip supratau dėl endometrioze). Kita gyd kuri mane buvo apžiūrėjus, jau minėjo apie galimą persileidima, iškart pasakė galima iškart bandyti vėl, jokių kt ar dupahston. Ar nepavojinga bandyti iškart vėl? Šiek tiek neramu, kad mm kada norės bus, kada norės nebus( po visanete gėrimo buvo sergu 4d, dvi dienos svaru ir vėl kelios dienos sirgimo), tada išvis nieko nebesuprasiu, su kontraceptikais susireguliuoti viskas turbūt. Bet kažkas rašė vaisinga moteris po abrazijos iškart būna, tikimybė kaip suprantu nemaža pastoti, nors vėl gi mano situacija vėl kitokia ar taip jau būtų nes veikia tik dešinė puse. Gal turite minčių kokiu, kaip pasielgti? 😔