Tuk tuk parašė:
Ir toki rysku
na priklausomai kiek sav. buvo...kuo daugiau sav., tuo didesnis hcg buvo ir aišku jis rodys ryškiau ir po truputį grįš iki I juostelės...kai kurioms trunka iki mėn. ir daugiau...viskas priklauso koks hcg buvo.
Tuk tuk parašė:
Ir toki rysku
na priklausomai kiek sav. buvo...kuo daugiau sav., tuo didesnis hcg buvo ir aišku jis rodys ryškiau ir po truputį grįš iki I juostelės...kai kurioms trunka iki mėn. ir daugiau...viskas priklauso koks hcg buvo.
Lala4 parašė:
Labas, dėkui, gerai. Po pakartotinės abrazijos dar pora savaičių valėsi. Buvau apžiūroje tai jau atsistato viskas po truputįtik tų baimių daugiau atsirado dėl p…
Po truputi gris viskas i savo vezias
reikia laiko ❤️ mes pradejom planuoti po pirmu mm
kadangi jos pasirode tik po 60 dienu tai kito ciklo nebelaukiau
iskart griebem jauti uz ragu
orchidee parašė:
Sveikos, merginos. Abrazija apturejau 04.01, 05.23 pakartotinai salino tik jau kitu butu, o siryt pamaciau vos vos iziurima antra juostele.. Neskubu dziaugtis, dar …
ar as tokia atsilikus kas ta ambraziaj?🤦♀️🙈
Julija1 parašė:
ar as tokia atsilikus kas ta ambraziaj?🤦♀️🙈
Abrazija - ginekologinė operacija, gimdos gleivinės išgramdymas.
Mano vaikelis nustojo vystytis ir šiandien man buvo atlikta abrazija (valymas).
Džiugu, kad nežinote ką tai reiškia ir linkiu to nepatirti ❤
Sveikos merginos, nežinau ar pataikiau į šią temą, be turiu klausimą.. Turėjau nesivystantį nėštumą. Buvo tuščia puslytė.. Dabar vėl laukiuosi. Buvau prieš kelias dienas pas gydytoją buvo 5 savaitės, bet kolkas embriono dar nėra. Baiminuosi vel nesivystancio. Kada Jums pamatė širdelę? Kuria savaitę?
Melisssa parašė:
Sveikos merginos, nežinau ar pataikiau į šią temą, be turiu klausimą.. Turėjau nesivystantį nėštumą. Buvo tuščia puslytė.. Dabar vėl laukiuosi. Buvau prieš kelias d…
Dažniausiai nuo 7 išgirsta širdelę, kartais ir nuo 6+4 gali pamatyti. 5 sav tai tikrai per anksti.
Sveikos mamytes kaip gyvenate ar planuojate po abrazijos jau kita pastojimas
pas mane tokia yra situacija o abrazijos jau praejo 5 men sirgau viskas normaliai zinoma ciklas nera reguliarus laukiau menesiniu ju nesulaukiau nuejusi pas ginekologe pasake kad gali buti mazas nestumas bet nesijauciu kad buciau pastojusi nestumo testai nieko nerodo bijau vel blogiausio gal kam taip buvo 🤔🤔🤔🤔
Sveikos, merginos.... Turiu klausimą tom, kam po abrazijos darė histologinį tyrimą..... Ar jūs galutinai supratote priežastį, kai gavote atsakymus ? Ar ten buvo aiškiai parašyta tikroji priežastis nesivystančio nėštumo ? Laukiu nesulaukiu savo atsakymo..... Galbūt, bus viskas aiškiau dėl tolimesnio pastojimo
White_Flower parašė:
Sveikos, merginos.... Turiu klausimą tom, kam po abrazijos darė histologinį tyrimą..... Ar jūs galutinai supratote priežastį, kai gavote atsakymus ? Ar ten buvo aiš…
Histologinis tyrimas pateiks atsakymą nebent tuo atveju, jei įsimetė infekcija, kuri ir sukėlė nėštumo nutrūkimą. Jei, pvz., vystymasis sustojo dėl genetinių priežasčių, jokio užtikrinto atsakymo negausite, įprastinis histologinio tyrimo rezultatas yra "gestaciniai audiniai", kas reiškia, kad tikrai buvo nėštumas, kurį pašalino abrazijos metu. Bet mažai tikėtina, kad gausit kažkokios tikrai vertingos informacijos dėl būsimų nėštumų.
White_Flower parašė:
Sveikos, merginos.... Turiu klausimą tom, kam po abrazijos darė histologinį tyrimą..... Ar jūs galutinai supratote priežastį, kai gavote atsakymus ? Ar ten buvo aiš…
Nieko aiškiaus ten nerašė..kaip ir nieko nesužinojom
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai