Bozke parašė:
Na reikia laukt tyrimu, tada daugiau kas paaiskes, o gali kad del ju ov nevyksta?
dėl hormonų disbalanco gali nevykt ov
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįBozke parašė:
Na reikia laukt tyrimu, tada daugiau kas paaiskes, o gali kad del ju ov nevyksta?
-burbė- parašė:
Aciu
laukiam tada tyrimo rezultatu, o jetau visai tamsus miskas, visada budavo viskas ok:)))
o dabar stresuosiu
Bozke parašė:
Aciulaukiam tada tyrimo rezultatu, o jetau visai tamsus miskas, visada budavo viskas ok:)))
o dabar stresuosiu
nestresuokit anksciau laiko,kiekvienos atvejis skirtingas
o stresas tikrai nepadeda
aš dabar neypatingai į temą, aš pati irgi turiu šią nemielą bėdą PKS... darausi tyrimus kad pasakytų kaip susireguliuot mėginti hormonus, buvau apleidusi metams bandymą kažką sureguliuoti, nebebuvo motyvacijos, dabar vėl susiėmiau ir nusiteikiau ilgam procesui + kai maniškis pasidarė testą (pirktą vaistinėje) ir pakraupo kad testas blogas dėl jo vaisingumo, nusprendėm išsitirti abu iki galo nebe po vieną kaip pirma, ir gydytis abu kartu, o nebe tik aš... bet mane dabar pakraupino (bet gal tik mane gal taip ir būna) vyro spermografijos tyrimo pats procesas :/ Aš naivuolė tikėjausi kad kai daro spermogramą, tai kompiuteris ten viską išsskaičiuoja, kiek proc vaisingas, kiek gerų tų "džiaugsmų" kiek netinkamų apvaisinimui, bet kadangi teko dalyvauti procese kaip atliekama spermograma (nunešus mėginį pakvietė užeiti kol padarys tyrimą), tai pakraupau, per paprastą mikroskopą jokio kompiuterio, jokios elektronikos...nieko, moteris pažiūrėjo "plika akimi" (kaip kad per biologijos pamokas mokykloje ar mikrobiologijos paskaitas univiere, kai vandens "gyvunus" ar amebas rodo) ir surašė kiek procentų kas kaip ir viskas... nejau plika akimi galima nustatyti procentuotę ir jų kiekį ir ar pakanka jų ar jie pakankamai judrūs ir t.t.??? dar naivuolė aš, kol nepasakė kad viskas galite eiti tikėjausi kad tas mikroskopas rodo skaičiukus (suelektronintas) ar kad po paprastos apžiūros nuneš kažkur kitur, bet pati tyrėja kol surašė lapą su procentuote savo nustatyta "iš akies" sako pažiūrėkit jei įdomu kaip atrodo, pažiūrėjau, jokių skaičių nieko, elementarus mikroskopas.... jūsų vyrija kai darėsi irgi paprastai iš akies buvo viskas įvertinta? :/
Vik_Torija parašė:
aš dabar neypatingai į temą, aš pati irgi turiu šią nemielą bėdą PKS... darausi tyrimus kad pasakytų kaip susireguliuot mėginti hormonus, buvau apleidusi metams ban…
as nezinau,mum stebeti kaip tiria nieks neleido..bet mes po keletos valandu gavom email..su visai skaiciukais
kur daretes tyrima?
Bozke parašė:
Sveikos paneles, na va pirmus tyrimo rezultatus jau gavau, susije su skydliauke... ar jau israsys tabletes.man nuo skydliaukes kaip.manot? Nes jau tuoj pasieks rib…
tth tikrai labai aukštas. pastojimuj iki 2 sako kad turi būt
bonbongo parašė:
Sveiki, norėjau pasiteirauti. Gyd.liepė atlikti harmoninius tyrimus dėl PKS. Gavau atsakymus ir mano LH/FSH santykis 2,72. Spėju, šie skaičiukai kaip ir patvirtina …
taip patvirtina
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai