Janiotė parašė:
ačiū labaiBet man taip buvo baisu, kad net kojos drebėjo kai reikėjo parkintis. Gerai, kad viskas jau baigėsi.
man taip pat, ne tu viena tokia
Janiotė parašė:
ačiū labaiBet man taip buvo baisu, kad net kojos drebėjo kai reikėjo parkintis. Gerai, kad viskas jau baigėsi.
man taip pat, ne tu viena tokia
_BurBė_ parašė:
man taip pat, ne tu viena tokia![]()
smagu žinot, kad ne viena tokia
Janiotė parašė:
smagu žinot, kad ne viena tokia![]()
o dar kai bus baisu pirmą kartą vienai išvažiuot
_BurBė_ parašė:
o dar kai bus baisu pirmą kartą vienai išvažiuot![]()
aš dar tiek toli negalvojau. Dabar diaugiuosi, kad pagaliau baigės. O kai reiks važiuot, vėl bus pilnos kelnės
Janiotė parašė:
Atėjau mergaitės pasidžiaugtpagaliau ir aš kevukas. Bet tiek įtampos ir streso patyriau, kad net nebenoriu prisiminti.
Sveikinu ?
Janiotė parašė:
aš dar tiek toli negalvojau. Dabar diaugiuosi, kad pagaliau baigės. O kai reiks važiuot, vėl bus pilnos kelnės
![]()
Nepaguosiu, bet tikrai bus ??
As sekmadieni pasemiau mazge, uosviene isimeciau kartu ??? ir vaziavau pas giminaite. Tas pats rajonas, keliai daug maz zinomi. Bet kai ant sankryzos, vaziuojant is salutinio i pagrindini, uzgesau 3 kartus ir praleidau 6 masinas, tai vos neapsiverkiau ir sakiau daugiau niekur as nevaziuosiu. Atrodo normaliai ta sankaba atleidziu, ir vistiek uzgestu ????
seimynele123 parašė:
As sekmadieni pasemiau mazge, uosviene isimeciau kartu ??? ir vaziavau pas giminaite. Tas pats rajonas, keliai daug maz zinomi. Bet kai ant sankryzos, vaziuojant is…
Stenkitės nepasimest tokioj situacijoj, nes po to ir nesiseka
Janiotė parašė:
Atėjau mergaitės pasidžiaugtpagaliau ir aš kevukas. Bet tiek įtampos ir streso patyriau, kad net nebenoriu prisiminti.
Sveikinimai! Kabinkit lapą ir pimyn
Pamatysit kaip bus gerą matyti M mašiniukus, iš šalies
seimynele123 parašė:
As sekmadieni pasemiau mazge, uosviene isimeciau kartu ??? ir vaziavau pas giminaite. Tas pats rajonas, keliai daug maz zinomi. Bet kai ant sankryzos, vaziuojant is…
Ot, na ir užgęsot, ir ką.. susikaupiat, negalvojat "ką apie mane galvos" ar "kiek mane mašinų jau apvažiavo" , užsikuriat ir važiuojat.
O taip nutinka, nes iš karto panika, viską norisi padaryti greitai ir rūkti nuo ten kuo toliau
seimynele123 parašė:
Pff as puse metu atvazinejus budavo uzgestu, pasijuokiu ir tiek, tik pas mane pasitaikydavo, kad su antru begiu is vietos bandydavau pavaziuot ?
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai