Gregus parašė:
Sveikos, turiu beveik 7 mėn (nuo rugsejo) įdėtą spiralę Mirena. Po gimdymo 9 mėn, nebemaitinu nuo 4 men. Ir įdomu kaip jums su svoriu? Ar yra daug tokių kurioms ji…
Man 3 priaugo. Daugiau neaugA
Gregus parašė:
Sveikos, turiu beveik 7 mėn (nuo rugsejo) įdėtą spiralę Mirena. Po gimdymo 9 mėn, nebemaitinu nuo 4 men. Ir įdomu kaip jums su svoriu? Ar yra daug tokių kurioms ji…
Man 3 priaugo. Daugiau neaugA
Sveikos. Klausimukas. Ar buvo kuriai taip, kad mm buvo praktiškai išnykę arba labai minimaliai tepliodavo ir vėl bam, normalios mmm? Nes man buvo dingę, paskui tepdavo, dabar pramušė normaliai. Ir pilvą skaudena. Man ginius buvo minėjęs, kad pagausėję mmm gali reikšti spiralės sumažėjusį veiksmingumą. Tai ir galvoju dabar
(Fleree spiralė jau man yra buvusi iškritusi...)
ŠurumBurum parašė:
Sveikos. Klausimukas. Ar buvo kuriai taip, kad mm buvo praktiškai išnykę arba labai minimaliai tepliodavo ir vėl bam, normalios mmm? Nes man buvo dingę, paskui tepd…
Man taip buvo su kyleena spirale. Pagal viska gausiu menesiniu neturetu buti. Kai nuejau pas gine, tai pamate kad pasislinko, tai poto perdejo mirena. Gal ir jus pasitikrinkite?
Aska parašė:
Labuka labuka, na "mirenukes" ar geriat kokius papildus vitaminus butent del spirales, dėl hormonu?
Vitaminus reikia.gerti jei yra jų trukūmas. Nustato atlikus tyrimus. Jei jo nėra vitaminų naudoti nereikia
Sveikos, po gimdymo praejus 4 mėn įsidėjau pirma karta spirale mirena, po įdėjimo šiek tiek tepliojo bet savaitės bėgyje susitvarkė. Svoris neaugo, gal net ir to apetito nebuvo, bet negaliu teigti jog tai buvo būtent nuo jos. Pradžioje santykiu labai jautėsi, gyd netrumpino siulo sake taip ir turi buti. Mėnesinių visa laika nebuvo išvis.Po 4 mėn nutariau išsiimti, labai slinko plaukai, labai pradėjo jaustis hormonų disbalansas. Šiuo metu jau mėnuo kai išsiėmusi, ir kaip net keista viskas susitvarkė, mėnesinės kaip ir prieš gimdyma, tas pats laiko tarpas, toks pat gausumas, plaukai iškarto pradėjo augti(atsirado daug "antenų" baby hairs), ir na nuotaikos, myliuko metu vėl greičiau susijaudinu nors su spirale būnant tikrai ilgokai reikdavo paplušėti kad užsivesti..Nežinau pirma karta gyvenime įsidėjus buvau, pliusas tik tas, kad gali nesijaudinti dėl pastojimo, o daugiau kažkaip mano atvėju, pliusu nematau.
Deli1 parašė:
Sveikos, po gimdymo praejus 4 mėn įsidėjau pirma karta spirale mirena, po įdėjimo šiek tiek tepliojo bet savaitės bėgyje susitvarkė. Svoris neaugo, gal net ir to ap…
Pritariu
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai