_Dew_ parašė:
Gavau nuotraukytę, bet paprašyt reikėjo. Gal kam teko susidurti su skyriaus vedėja? Kokie atsiliepimai?![]()
Taip, teko. Man darė 19 sav. ekoskopą. Labai viską detaliai apžiūrėjo, viską paaiškino. Man ji patiko
_Dew_ parašė:
Gavau nuotraukytę, bet paprašyt reikėjo. Gal kam teko susidurti su skyriaus vedėja? Kokie atsiliepimai?![]()
Taip, teko. Man darė 19 sav. ekoskopą. Labai viską detaliai apžiūrėjo, viską paaiškino. Man ji patiko
nessta2 parašė:
Taip, teko. Man darė 19 sav. ekoskopą. Labai viską detaliai apžiūrėjo, viską paaiškino. Man ji patiko![]()
Aš gavau siuntimą echoskopui į skyrių taip pat, nes Povilaitytė atostogaus. Tai nurodė, kad kreipčiausi pas skyriaus vedėją geriau. Prieš kiek laiko užsiregistravai, kad patektum pas ją?
Linusidla parašė:
Sveikos mamytes, kur perkat mesa savo vaikuciams? Kalbu ne apie parduotuves.
Prasau pasidalinkite kontaktais![]()
Triušiena perku iš "eko triušis"
As gimdziau pas skyriaus vedeja, nuo pirmos minutes susitikimo su ja buvau visiskai rami, kad viskas bus gerai! Nerealiai kompetetinga gydytoja, visomis prasmemis! Manau, Telsiuose, siuo metu, pati kompetentingiausia vedeja Jarasuniene, taip pat labai puiki gydytoja Aponaviciene, pas ja gimdziau pirmagime!
Sveikos, neseniai gimdžiusios telsiškės, man terminas ne uz kalnu, tai dabar domiosiu geriausia vieta didziajai dienai. Gal galit papasakot apie Telsiu gimdymo skyriu, kas patiko/nepatiko, ar mokejot daktarams, kaip del drabuziu gimdykloj, savo turet ar duoda, palatu +-. Buciau labai dekinga uz informacija ;)
kkiivvii parašė:
Sveikos, neseniai gimdžiusios telsiškės, man terminas ne uz kalnu, tai dabar domiosiu geriausia vieta didziajai dienai. Gal galit papasakot apie Telsiu gimdymo skyr…
Man asmeniskai viskas patiko! Personalas superinis! Net Gudauskiene normali buvo ;)) gimdziau pas skyriaus vedeja, niekam nedavem nei vieno cento, padekodami skyriui nupirkom torta ir kavos. Nepriklausomai, kad nedavem pinigu, visi buvo labai malonus, labai paslaugus, vaikelis buvo akylai stebimas, neturiu nei vieno blogo zodzio. Palata gavome seimynine uz kuria nereikejo moketi nes ji buvo laisva. Drabuzius duoda, bet po gimdyko turekit savo. Visos palatos siaip naujos, siltos, gyvenate viena. Privalumas seimynines tik tas, kad palatoje yra dusas, toletas, lova vyrui bei saldytuvas
kkiivvii parašė:
Sveikos, neseniai gimdžiusios telsiškės, man terminas ne uz kalnu, tai dabar domiosiu geriausia vieta didziajai dienai. Gal galit papasakot apie Telsiu gimdymo skyr…
Tikrai jokių nusiskundimų, palatos puikios, akušerės nuostabios, tik teko gimdyti pas Intaite, tai čia buvo pats nemaloniausias dalykas, o šiaip viskas super. Nedavem niekam ne cento?
viksriukas parašė:
Sveikos.Esu Asta,mano vyras is Telsiu rajono,dabar siame kraste ir atostogaujame.Gal kas noretu susipazinti ir leisti vaikams kartu pazaisti? Iki Telsiu atlektume.
Sveika
musu vaikučiai panašaus amžiaus
su mielu noru pabendrautume
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai