Julija2022 parašė:
Laba ryta prisiduodu gymėme anksčiau nei planuota
Sveikininimai! Linkiu sveikaitos Jums ir vaikeliui.
Julija2022 parašė:
Sveikininimai! Linkiu sveikaitos Jums ir vaikeliui.
Glamour parašė:
sveikos, aš su linksma istorija pas Jus😅🙈
buvo šiandien echo. Pagal mm 35+6 pagal echo 37sav. sveriam 2,8kg.
Sakykit dėl placentos padėties jus apžiūrėjo įprastas ginekologas ar siuntė apžiūrai į Kauno klinikas ar Santarškes?
Labas rytas. 30 sav leliuko galvyte jau buvo apacioje, judesius vis jauciau aukstai prie sonkauliu... o vakar vakar tiek smarkiai pilvas bangavo, kad judesiukai buvo taip zemai... kur jau man net nesimato per pilva.. pilvo apacioje apacioje palietus vis bangavo. Ryt pas ginekologe, bet taip neramu, kad negi apsiverte arba atsisedo... 🤯 visa nakti jau pragalvojau apie apgrezinejima leliuko... dabar ryte ir auksciau judesiukai bet ir apacioje apacioje
Kinderis2022 parašė:
Labas rytas. 30 sav leliuko galvyte jau buvo apacioje, judesius vis jauciau aukstai prie sonkauliu... o vakar vakar tiek smarkiai pilvas bangavo, kad judesiukai buv…
Nepergyvenkite! Svarbu, kad sveikas vaikelis, o čia - smulkmenos
na ir ką, reikės - apgręš arba CP
o gal jis ir vėl apsivers atgal. Būna prieš pat gimdymą op ir žemyn vėl galvytę
Mano pačios pirmagimis sėdėjo, tai dabar daug paprasčiau į tai žiūriu
NaneNane parašė:
0,5 tai čia labai mažai! pas mane paskutinį kartą rado 3,5 ir nieko nesakė, nes po keliu dienų pakartojus buvo 0. Viena narė kažkada rašė, kad pas ją 15 buvo radę. …
Nežinau, mano daktarė sakė gert skysčius visur ir visada ir naktį atsikėlus, nes negerai, neturi būt tų ketonų. Tai čia kaip nuo daktaro priklauso, kas nori varyt baimę, tas varo, kas nenori, tas nevaro 😀
Julija2022 parašė:
Sveikinimai! Aukit ir stiprėkit 🥰
Julija2022 parašė:
Sveikinimai! Aukit sveiki! ❤️
margo_alsi parašė:
Sveikinu! Linkiu greit sustiprėti ❤️ o kiek Jums savaičių jau buvo? kokio svorio gimė? ar jautėt kokius anksčiau simptomus ar greit prasidėjo gimdymo veikla?………
Mums buvo 35 savaitės gimėm vakar 5:35 svoris 2 kg385gr 46 cm man nuo sausio 5 ryto septinto dėjo žvakutes kad sužadint kakleli kad jis prasivertu ir jie galėtu vandenis nuleisti skaudėt pradėjo nuo devyniu ryto vis aštryn aštryn tai septinta ryte nebuvo prasivėre po to apžiurėjo pirma valanda dar niekiek nebuvo atsivėrus tai dėjo antra žvakutė taip iki septiniu vakaro nieks nesivėrė bet skausmai nežmoniški buvo aštunta valanda išvežė i gimdykla ten patikrino nu buvo prasivėre tik 2 centimetrai dešimta vakare vandenis nubėgo skausmai dideli da vyras negalėjo but nes neišleido iš darbo po to aš vienuolikta kazkur paprasiau epidiuros atėjo daktarė patikrino sakė kad negali da man epidiuros padaryt tai pirma valanda seselė patikrino buvo tik 3 cm atsivėrė bet jau epidiura galima buvo daryt bet daktaru nebuvo visi buvo operacinei tik trecia valanda atėjo pas mane pažiurėjo buvo 4cm atsivėrė kažkur puse val epidiura dare ir ketvirta val buvo atsivęres visiškai kaklelis tai po atsivėrimo per valanda ir puse pagimdžiau be skausmu su epidiuru o be epidiuru galvojau išprotėsiu džiaugiuos kad epidiura man padarė nes užmušė visus skausmus skausmu nejaučiau aišku kada laikas gimdyti ir saremiu susitraukymus jaučiau bet neskaudėjo visai
Julija2022 parašė:
Sveikinimai
aukite stiprus ir sveiki ❣️❣️
Džesikė parašė:
Ar daug kam yra suplanuota cpo? Gal galit pasakyti dėl kokių priežasčių Jums paskirta?🙂
Man cpo dėl dvirages gimdos ir del sėdimos vaiko padėties.
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai