koko_shanel parašė:
O kokio brando miegmaišius renkatės? Ar kokioj parduotuvėj išsirinkot?
mes turim natulino su kojom ir emma&noah su kojom
koko_shanel parašė:
O kokio brando miegmaišius renkatės? Ar kokioj parduotuvėj išsirinkot?
mes turim natulino su kojom ir emma&noah su kojom
Pipiriukas. parašė:
Sveikos, ar tai gali būti tridienė? Prieš tai karščiavom 3 dienas, temperatūra vis kilo iki 38,8, maniau, jog dantukai, nes ir šiek tiek skysčiau kakojom, bet nepav…
Labas ankščiau prieš tai puslapi buvau imetus kaip atrodom tai siandien pas daktarus buvom tai tridiene mums. Tai jusu manau tokie pat spuogeliai tai greiciausia irgi tridiene
Mergaitele parašė:
Labas ankščiau prieš tai puslapi buvau imetus kaip atrodom tai siandien pas daktarus buvom tai tridiene mums. Tai jusu manau tokie pat spuogeliai tai greiciausia ir…
O kiek jums dienų laikosi bėrimas?
Pipiriukas. parašė:
O kiek jums dienų laikosi bėrimas?
Dabar antra diena eina bet jau nuo galvytes mazeja. Turetu po poros dienu isnykti
Sunshine01 parašė:
Sveikos,merginos ❣kaip jūs jaučiatės pačios? 🙂 toms kurioms grįžo ciklas. Ar jis regualus? Nu buvo lyg gerai,šį men jau vėluoja 8d. Testas neigiamas. Ar gali būti d…
Labukas, aš jau seniai sergu, kadangi nemaitinu. Seniau būdavo labai tikslios dienos, o dabar trečias mėnuo kai svyruoja, buvo apie 20d. užvėlavę. Aš tai nesuku galvos, vėluoja tai vėluoja, bėgant laikui susinormalizuos viskas😉
Sunshine01 parašė:
Sveikos,merginos ❣kaip jūs jaučiatės pačios? 🙂 toms kurioms grįžo ciklas. Ar jis regualus? Nu buvo lyg gerai,šį men jau vėluoja 8d. Testas neigiamas. Ar gali būti d…
Laba, aš vieną kartą susirgau ir jau baigia praeiti mėnuo kaip nesusergu, bet manau dar turi viskas susinormalizuoti🙈
Mergaitele parašė:
Dabar antra diena eina bet jau nuo galvytes mazeja. Turetu po poros dienu isnykti![]()
O kaip apskritai mažylis jaučias? Nes mūsų toks be jėgų, mieguistas atrodo 😔
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai