Ginau parašė:
Laba. Jau pradėjau realiai kai sėdėti pati pradėjo
O man zioplai mamai galite parasyti kaip tai darote? Sodinate tam tikrom valandom? Kiek laiko sedi? Padaro ka nors ar ne visada?
Ginau parašė:
Laba. Jau pradėjau realiai kai sėdėti pati pradėjo
O man zioplai mamai galite parasyti kaip tai darote? Sodinate tam tikrom valandom? Kiek laiko sedi? Padaro ka nors ar ne visada?
koko_shanel parašė:
O kokio brando miegmaišius renkatės? Ar kokioj parduotuvėj išsirinkot?
Patys pirmi buvo is Topomini , storesni ir su nuimamom rankovem. Dabar pirkau is ARO ARTLÄNDER .
Bet jis tik ziemai .
Bet maniske nemegsta miegmaisiu. Nervuojasi kai y juos kisu
Sirdute377 parašė:
Patys pirmi buvo is Topomini , storesni ir su nuimamom rankovem. Dabar pirkau is ARO ARTLÄNDER .
Ačiū.
Aš galvoju nupirkti žiemai, kad nešaltų vesesniais orais, bet nebuvo niekad naudotas iki šiol miegmaišis, tai klausimas kaip reaguos. Galvoju iš vinted paimt gal pabandyt, kad jei ką nebūtų didesni pinigai į balą, nes koks 80proc kad nepatiks jam 😅
koko_shanel parašė:
Ačiū.
Aš galvoju nupirkti žiemai, kad nešaltų vesesniais orais, bet nebuvo niekad naudot…
Zinoma, pabandymui neturi buti naujas. As Primus irgi pirkau is eBay. Dabar pirkau nauja. Bet ar ji naudosim, dar nesisku. Nes prasideda istorija kai ji reikia rengtis 🙄
Sirdute377 parašė:
Tikrai ne žiopla mama! Aš pati gal dar būčiau nesodinus, bet mano pačios mama pradėjo kai buvo už auklę 😄 dabar tiesiog nesinori apleisti šio reikalo. Tai sodinom pradžioj dažnai. Prieš miegą, iš karto po miego, per būdravimus po kelis kartus. Daug laiko pradžioj sedėdavo. Realiai gaunasi gaudymas tų sisiukų ir kakučiu. Išsedėdavo nuo 5 iki 10 min. Aišku užimt per tą laiką reikėjo kokiais žaislais, kad galėtų išsedėti, bet jei puldavo, per prievartą nesodindavau. Nes dar tokio amžiaus vaikai nelabai supranta kas tas puodukas 😄 bet jau kokį mėnesi nebereikia iškakinto užpakalio valyt ir sisiuka pirmą dalyką po miego iš karto darom. Reik laiko užsiimti šituo reikalu. Aišku jei kur važiuojam ir nebūnam namie tai nesunku galvos, palieku su pampiu.
Ginau parašė:
Tikrai ne žiopla mama! Aš pati gal dar būčiau nesodinus, bet mano pačios mama pradėjo kai buvo už auklę 😄 dabar tiesiog nesinori apleisti šio reikalo. Tai sodinom p…
Aciu, bandysim ir mes😊
koko_shanel parašė:
O kokio brando miegmaišius renkatės? Ar kokioj parduotuvėj išsirinkot?
Pirmus pirkau tiesiog iš Primark pabandymui, tai prilipo. Bet mes juos naudojom nuo pat gimimo. Dabar turim iš Next ir George. Žiauriai patogu, nereikia pergyvent, kad nusispardys kaldrytę, sušals ir panašiai.
Sirdute377 parašė:
Sveikos, kada pradesit vasarinukus sodinti ant puoduku?
Sodinu jau nuo 6 mėn prieš miegus ir po. Beveik visad padaro.
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai