As paskutini karta kai buvau prisijungusi, po tema "lienenukai vedantys i nevilti" prirasiau ilga litanija, visom temom, kuriom kalbejot ir .....kompas nuluzo
supykau ant kompo, tiksliau interneto platybiu kaime
Bandau trupai atsikartot, ka prisiminsiu:
Rasika, man tiko sarasiukas is tevu darzelio, na ir siek tiek sezonu galima vadovautis
Mano dukryte pirmus 2 menesius isvis neatsirugdavo, kaip jums gaunas po tris kartus atrugint, neisivaizduoju
Del iskeliavimo i koki akropoli, mes pirma karta isvarem 3 savaiciu ir labai rizikavom, gripai ziema siaute...
Cia Dokma beros klause mamyciu, ar ka nors spejat namie-tai mano patarimas-antras leliukas-su juo galima viska speti
Mamos jau buna ramios kaip Belges
Kaip jus mamytes sveciai-atakuoja? Ar jau norisi juos priimti?
Mes balkoniuke miegam visa diena (kai buname Vilniuje), tik vakarais savo lovyteje. Tiesa, neisivaizduoju, kas siuo metu Kairiukstyje per karscius darosi, kokia ten situacija, bet cia mes pavesiuka kur nors randame. Zinoma, per karscius mano pupa miega maziau
Kaip su soskem jusu maziukai-draugauja?
Kaip maitinat, laisvu grafiku ar ne visai? Kaip miegat su leliukais kartu, ar ne?
Tiesa Dokma, kokioj tu poliklinikoj prisiregistravai?
Va, kiek klausimuku mes jus uzvertem
Mes i Vilniu grysim 12 diena, jei nieks nepasikeis, jei palauksit busim patenkintos, jei ne, nesupysim
Grazios dienos pupos ir zirniukai