Bellina parašė:
va pati niekaip neišgaunu iš vyro atsakymo ar lėksim kur, ar aplink namus suksim ratusbet lįsim lauk, tai tikrai
![]()
Dokma, kaip Miglutė dėl maitinimo? Susidraugavo su papuliais?
![]()
aga, viskas normaliai lyg. tik siaip irzli vel
Bellina parašė:
va pati niekaip neišgaunu iš vyro atsakymo ar lėksim kur, ar aplink namus suksim ratusbet lįsim lauk, tai tikrai
![]()
Dokma, kaip Miglutė dėl maitinimo? Susidraugavo su papuliais?
![]()
aga, viskas normaliai lyg. tik siaip irzli vel
dokma parašė:
aga, viskas normaliai lyg. tik siaip irzli vel![]()
Nieko, išaugs su laiku. Kai lakstysim paskui savo velniukus braukdamos devintą prakaitą, sakysim, geriau gulėtų ir tik irzlus vaikas būtų
Rasika - aš irgi labai norėjau Roan Marita. Svaigau dėl jo
kai pagaliau įtikinau vyrą, kad mum tokio reikia, paruodtuvėj apžiūrėjom ir nusprendžiau, kad jo nenoriu..
atsisakėm dėl nemanevringumo ir nelabai kokios sportinės dalies. Bet gal jum patiks - būtinai nuvažiuokit gyvai apžiūrėt - kad ir į vaikutis.lt - mes ten ir apsižiūrėjom, labai didelį pasirinkimą jie turi.
dokma parašė:
Rasika - aš irgi labai norėjau Roan Marita. Svaigau dėl jokai pagaliau įtikinau vyrą, kad mum tokio reikia, paruodtuvėj apžiūrėjom ir nusprendžiau, kad jo nenoriu..
atsisakėm dėl nemanevringumo ir nelabai kokios sportinės dalies. Bet gal jum patiks - būtinai nuvažiuokit gyvai apžiūrėt - kad ir į vaikutis.lt - mes ten ir apsižiūrėjom, labai didelį pasirinkimą jie turi.
Labukas
as kaip tik del nemanevringumo dvejoju.. siaip jis man labai patinka.. didelis lopsys, ko man ziema ypac reikia... pagalvoju, kad kai gims ziema, tai i kokius prekybos centrus tikrai manau nevazinesiu, tai to manevringumo gal daug ir nereikes.. o kieme, tai gal nebutu didele beda..labai priklauso dar kokia ziema bus, gal net negalesi i kiema isvaziuoti per pusnis
Del sportines dalies, tai manau kai jos mums jau reiketu, gal pirktume kita vezimuka, kad butu patogiau tiek vezioti vaikuti, tiek i masina isideti. O kuo negera sportine dalis?
Rasika parašė:
Labukasas kaip tik del nemanevringumo dvejoju.. siaip jis man labai patinka.. didelis lopsys, ko man ziema ypac reikia... pagalvoju, kad kai gims ziema, tai i kokius prekybos centrus tikrai manau nevazinesiu, tai to manevringumo gal daug ir nereikes.. o kieme, tai gal nebutu didele beda..labai priklauso dar kokia ziema bus, gal net negalesi i kiema isvaziuoti per pusnis
![]()
Del sportines dalies, tai manau kai jos mums jau reiketu, gal pirktume kita vezimuka, kad butu patogiau tiek vezioti vaikuti, tiek i masina isideti. O kuo negera sportine dalis?
nu tokia ji net nemoku pasakyt - labai griozdiska ir kaimietiska
bet irgi norejau sakyt, kad jei nepatiks, gal parduotumet ir nusipirktumet kita. Del lopsio ziemai - tikrai sitas vezimas turi ta pliusa, o jum kaip sakei ir aktualu labai
o siaip su tokiais ratais vaziusoit ziema kaip tankas - visur, kur noresit
dar as ziureju Delti.. panasus jie. Nuotraukose nieko atrode. Bet realybej tai kazkoks kaliosas
dokma parašė:
nu tokia ji net nemoku pasakyt - labai griozdiska ir kaimietiskabet irgi norejau sakyt, kad jei nepatiks, gal parduotumet ir nusipirktumet kita. Del lopsio ziemai - tikrai sitas vezimas turi ta pliusa, o jum kaip sakei ir aktualu labai
![]()
o siaip su tokiais ratais vaziusoit ziema kaip tankas - visur, kur noresit![]()
dar as ziureju Delti.. panasus jie. Nuotraukose nieko atrode. Bet realybej tai kazkoks kaliosas
![]()
Reikes nuvaziuoti realiai apziureti Marina, tada manau galutinai apsispresime... nes svarstome tarp Tako Warrior, Milli Way ir Maritos
dokma parašė:
bandykit i vaikuti, ten gal visus ir rasitnepamirskit patikrint, ar i bagazine telpa
![]()
Va šitas punktas būtinas
Nes mes išsimatavom, juk didelė bagažinė, nu tikrai telpa tie ratai
Bet nepagalvojom išbandyt gyvai, o realybėj susidūrėm su tuo, kad ratai telpa drąsiai, bet lopšys jau vos vos ir nebelieka vietos bagažinėj nei vienai tašei
Greičiau mažius užaugtų, kad nebereikėtų lopšio
Bellina parašė:
Va šitas punktas būtinasNes mes išsimatavom, juk didelė bagažinė, nu tikrai telpa tie ratai
Bet nepagalvojom išbandyt gyvai, o realybėj susidūrėm su tuo, kad ratai telpa drąsiai, bet lopšys jau vos vos ir nebelieka vietos bagažinėj nei vienai tašei
Greičiau mažius užaugtų, kad nebereikėtų lopšio
![]()
mes net nesvajojam lopsi sutalpint
pas mus remas telpa tik viena rata nuemus
tragedija..
Sveikos mamkos
Ar pasveikinot tecius?
Mano Ruta tai tetis pasveikino is pat ryto
paskui Rutos tetis ir mama vaziavo i Kauna savo tecius sveikint. Gastroliavom visa diena ir grizom tik vakare. Dabar Ruta jau susipazino su turbut puse gimines
Del to vezimelio tilpimo i masina.. tai siulyciau tikrai paziureti
Man kai sese sake, kad ziurek, kad butu kompaktiskas tai as matyt pro ausis praleidau... Kai nuvaziavom su ja galu gale pirkti (as turiu Maxi cosi ir pirkau visas 3 dalis: lopsys, sportinis ir kedute), tai kraunam kraunam i masina
pas sese dar auksta ir didesne masina nei mano, o ten jau visa prikrauta buvo. Tai vat kai reikejo i musu masina vezima deti... vyras prakaitavo visaip deliodamas
Dabar jau ikale sistema, kad reikia 2 ratus nuimt ir telpa
bet vistiek buna pilna bagazine
P.S. tai gal jau susivaziavimui laikas?
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai