gvatemala parašė:
Patikslink, kad vandens, nes labai jau dviprasmiškai parašei![]()
gvatemala parašė:
Braškėbraškė17 parašė:
Merginos, Ovitrele vaistus laikote šaldytuve?
taip.
Labas vakaras merginos
Net nežinau nuo ko pradėti, bet esu naujokė jūsų grupėje ir tikiuosi mane priimsit.
Šiandien sužinojau kad mums gali padeti inseminacija, ir nzn kodėl bet žiauriai issigandau tiesiog negaliu nustoti zliumti..turbūt tiesiog nesitikejau kad mums to gali prireikti. Esu dar visiškai žalia, labai mažai domejausi.. Norėčiau pirmiausia tiesiog paklausti jūsų patirties ar labai baisus dalykas
gvatemala parašė:
Kad linksmiau būtų
Vėl dviprasmiškai?
Menulyn parašė:
Labas vakaras merginosNet nežinau nuo ko pradėti, bet esu naujokė jūsų grupėje ir tikiuosi mane priimsit.
jokio baisumo kaip eiline apziura tik suleis jums vyro turta, o IUI bus stimuliuotam cikle ar ne ?
Menulyn parašė:
Labas vakaras merginosNet nežinau nuo ko pradėti, bet esu naujokė jūsų grupėje ir tikiuosi mane priimsit.
Įsiveskite google insceminacija arba IUI ir pamatysite,kad nieko čia baisaus nėra. O verkti dabar negalima,tausokite nervus ir sveikatą
jų dar prireiks
Menulyn parašė:
Sveika prisijungusi
neliūdėk
visame kame reikia ir gėrį įžiūrėti - va jums pliusas, kad kontracepcijai galėsite pataupyti, mes va jau tris metus jokių kontraceptinių priemonių neperkame
o leliuko susilaukti jums pavyks
daugumai ankščiau ar vėliau pavyksta
linkiu ir jums to paties
. O tas iui yra toks niekis
beveik kaip natūralūs santykiai
Cherie5 parašė:
jokio baisumo kaip eiline apziura tik suleis jums vyro turta, o IUI bus stimuliuotam cikle ar ne ?
Važiuojam į Vilnių konsultacijai 14 dieną, ten tikiuosi gauti visus atsakymus. Kiek suprantu geriau ir efektyviau kad ovuliacija man issauktu vaistais. Didesnė tikimybė pastoti iš pirmo karto. Tik nugazdino dėl vyro rezultatu to labiausiai bijau
Menulyn parašė:
Neverkit ,viskas bus gerai! Inseminacija (iui) tikrai nebaisus dalykas ,tai lengva pagalba
ivf jau yra rimčiau ,mes kai sužinojom kad tik toks būdas gali padeti irgi buvo kelios Min ašarų ,bet jau ne vienus metus nepastojau natūraliai ,tai perdaug nenustebau ,nes ir kvailam aisku kad kazkas negerai ,tik bėdos neieskojom. Buna ir blogiau nei iui ar ivf. Ir tai žmones ir donoram ryžtasi ,ir įsivaikinti. Taip kad tikrai nusiraminkite,nieko baisaus. Daug labai tokiu porų ,kuriom natūraliai nepavyksta.net labai daug ! Jus nesat viena ,cia tikrai galite rasti labai daug naudingos info ir visada sulauksite palaikymo!
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai