oniukia parašė:
Mano daktare klause ar dar maitinu pati sakau taip, o kokio misinio turi namie sakau jokio pasiziurejo kaip i durne ir sako nu tai nusipirkt hipa ir damaitink. Tai …
aš vietoj jūsų keisčiau daktare
oniukia parašė:
Mano daktare klause ar dar maitinu pati sakau taip, o kokio misinio turi namie sakau jokio pasiziurejo kaip i durne ir sako nu tai nusipirkt hipa ir damaitink. Tai …
aš vietoj jūsų keisčiau daktare
aszuikis parašė:
oi koks komentaro pasisekimas, kiek nyksciu zemynnevarkit taip - vaikas iki siol naktimis gauna mp, o misinys kaip ir sakiau - skirtas butiniems atvejams arba k…
Kam skanint? Vaikas nesupranta skanu- neskanu. Tevai isivaizduoja, kas skanu ir todel taip daro. Koses verdu ant vandens, darzovienes taip pat. Skaninu aliejum arba sviestu arba trintom uogom be cukraus. Puikiausiai ragauja. Kai nevalgi, tai dar nereiskia, kad jam neskanu. Pasiulau po savaites to paties.
Toxic parašė:
Stasike, ačiū![]()
žinokit, taip gaila kad mamos nesidomi. ir atrodo protinga moteris, pati žaliavalg…
www.15min.lt/ikrauk/naujiena/as-manau/ka-is-tiesu-slepia-zindymas-516-436571
Graikija parašė:
Kam skanint? Vaikas nesupranta skanu- neskanu. Tevai isivaizduoja, kas skanu ir todel taip daro. Koses verdu ant vandens, darzovienes taip pat. Skaninu aliejum arba…
Aš irgi tos pačios nuomonės, nes kai kurios mamos yra įsikalusios, kad košė turi būti saldi ir saldina, o po to jau skundžiasi, kad vaikas nieko nesaldinto nevalgo. Juk mes ir formuojam supratimą, kas skanu, o kas ne, pats vaikas to dar nežino
versace. parašė:
o nesuprantu kam maista skaninti misiniu jeigu yra naturalus pienas?man atrodo jis skanesnis uz misini
![]()
naturalaus pieno iki metu nerekomenduojama; mp tiek tikrai nera, kad nutraukus galeciau pilti i maista
Graikija parašė:
Kam skanint? Vaikas nesupranta skanu- neskanu. Tevai isivaizduoja, kas skanu ir todel taip daro. Koses verdu ant vandens, darzovienes taip pat. Skaninu aliejum arba…
supranta ar ne, bet zoles skonio maisto vaikui neduodu. koses taip pat verdu ant vandens ir dedu banano, uogu. jei ju neturiu - misinio. aliejus jokio skonio nesuteikia, jis tik padeda isisavinti vitaminus
as uz maitinima mp, tai ir sveikiau, ir pigiau ir visais atzvilgiais geriau, bet pries krastutinumus - drasiai sakau, kad misinys musu namuose yra ir kartais yra panaudojamas
aszuikis parašė:
naturalaus pieno iki metu nerekomenduojama; mp tiek tikrai nera, kad nutraukus galeciau pilti i maista![]()
nu tikrai apsurdas koses misiniu "skanint"
aszuikis parašė:
naturalaus pieno iki metu nerekomenduojama; mp tiek tikrai nera, kad nutraukus galeciau pilti i maista![]()
O leiskit paklausti is ko misinukas pagamintas? Is to pacio naturalaus karves pieno, tik kad vanduo isgarintas...
geranta parašė:
Na man tai isvis kelia nuostaba,kaip siais technologiju laikas mamos taip nesidomi zindymu...kazkodel nepamirsta aptart vezimeliu, rubeliu, lovyciu ir kt daigtu, o …
Parke vežiodama dukrelę, vis sutinku kitą mamą su sūneliu, tai jis vis manęs klausia, iš kur tiek ilgai turiu pieno? O mes lankėm tas pačias paskaitėles nėštukėms ir ten mums aiškino, kad pienas šiaip sau nedingsta. Bet kai jos paklausiu, kaip jis dingo, sako, kad vaikas svorio numetė, tai aš išsigandau ir pradėjau mišiniu primaitinti
Tai kam paskaitėles lankyti? Ir atrodo, kad viską tą patį girdėjom, bet deja, kitaip suveikė
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai