Astartė parašė:
o ką sako tas faktas, kad mano pediatrės anūkė primaitinama nuo 2 mėn. kietu maistu![]()
nu dar graziau
Astartė parašė:
o ką sako tas faktas, kad mano pediatrės anūkė primaitinama nuo 2 mėn. kietu maistu![]()
nu dar graziau
jurgelita parašė:
mano vyriausioji draugauja su mergaite,kurios tevas ginekologas,mama seimos daktare,tai ju dukte nera gavusi nei vieno skiepo,kazin ka tas faktas pasako![]()
na as pazystu medikus, kur vyras taip pat ginekologas, o zmona vaiku gydytoja, tai as su jais tariausi del tuberkuliozes skiepo, tai sake saviske skiepino ir butinai reikia skiepyti
taip, kad kiek mediku, tiek ir nuomoniu yra
JusteK parašė:
Kategoriska, labai tau pritariu del skiepu. pati savo maziu skiepiju ir toliau skiepysiu.
kazkaip visi tik iziuri samokslo teorijas, bet kai vaikai mirsta nuo tokiu ligu, nuo kuriu gali apsaugoti paprasciausi skiepai, tai i tai kazkaip maziausiai demesio kreipiama....
Skiepai neapsaugo nuo ligu, je turetu apsaugoti nuo komplikaciju del kuriu mirstama. Ne vienas skiepas nera 100% garantija jog neapsikresit ir nesusirgsit.
Kazkuri mamyte minejo apie mamos pasakymus apie maitinima, tai pas mane panasi situaciji, laikau spaudima dideli del zindymo...kisa visi misinukus, jei vaikas verkia, tai jau iskart konstatuoja, kad vaikas nedavalges...nu siaubas kazkoks ka reikia zindyvems patirt... Ir dar visi pastoviai piena liesu pravardziuoja...
Ruth parašė:
Kazkuri mamyte minejo apie mamos pasakymus apie maitinima, tai pas mane panasi situaciji, laikau spaudima dideli del zindymo...kisa visi misinukus, jei vaikas verkia, tai jau iskart konstatuoja, kad vaikas nedavalges...nu siaubas kazkoks ka reikia zindyvems patirt... Ir dar visi pastoviai piena liesu pravardziuoja...
Didzioji dauguma ta pereinam.. O dar kotletu/lasiniu/cepelinu nekisa?
Musu atveju tik visai neseniai tokios kalbos nurimo, o pries tai mano vaikas visada nedavalges buvo.
Lūšiukė parašė:
as su jais tariausi del tuberkuliozes skiepo, tai sake saviske skiepino ir butinai reikia skiepytitaip, kad kiek mediku, tiek ir nuomoniu yra
![]()
O kokie argumentai?
Lactivist parašė:
O kokie argumentai?![]()
oi db visko neatkartosiu, nes pokalbis vyko pries beveik pora metu, o db galvele mano tokia, kad nelabai prisimenu, ka valgiau
bet viena zinau ir prisimenu, kad ju paciu mergyte pora savaiciu jaunesne uz mano mazaji ir patys sake skiepija ir kitiems rekomenduoja skiepytis... taip kad nezinau kas teisus, esu ir tu straipsniu begalybes skaicius ir nuomoniu visokiu prisiklausius, kad cia kuo daugiau skaitysi tuo labiau neaisku kuo tiketi ir kas teisus
JusteK parašė:
bet jis buvo neskiepytas, o nuo kokliuso yra nemokami skiepai.
Aha. Tiesa, mirtys gasdina...BET...Lietuvoje siais metais kiek registruota zmoniu, sirgusiu kokliusu? Ir kiek is ju buvo skiepytu?
Ir tai tiesaLūšiukė parašė:
taip kad nezinau kas teisus, esu ir tu straipsniu begalybes skaicius ir nuomoniu visokiu prisiklausius, kad cia kuo daugiau skaitysi tuo labiau neaisku kuo tiketi ir kas teisus![]()
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai