arbuziuke parašė:
Didzioji dauguma ta pereinam.. O dar kotletu/lasiniu/cepelinu nekisa?Musu atveju tik visai neseniai tokios kalbos nurimo, o pries tai mano vaikas visada nedavalges buvo.
![]()
kisa ir lasiniu ir arbatu visko ko netingi
arbuziuke parašė:
Didzioji dauguma ta pereinam.. O dar kotletu/lasiniu/cepelinu nekisa?Musu atveju tik visai neseniai tokios kalbos nurimo, o pries tai mano vaikas visada nedavalges buvo.
![]()
kisa ir lasiniu ir arbatu visko ko netingi
Lactivist parašė:
Ir tai tiesa![]()
man kaskur girdeta viena fraze yra istrigus i galva, kur as ja girdejau ar perskaiciau neatsimenu
bet mintis tokia, kad db ir visa ta info gazdinanti apie skiepu zala yra neaiski... neaisku kas tuo yra suinteresuoti
juk visko gali buti, kad tie patys farmacininkai gal nori sukelti panika, kad nustotu zmones skiepytis ir issauktu vel ligas
nes esu girdejus, kad pauksciu gripas paciu farmacininku sukurtas
vien delto, kad pasipelnytu, juk sitokia panika buvo kilus del jo
kai maziaus laukiausi pamenu uzpanikave buvo del kiauliu gripo, kai uk visas nesciasias, vaikus, senus zmones stengesi paskiepyti
o tai sumos belenkokios eina
tai ir db kuo daugiau giliniesi tuo baisiau
va du vaikai abu paskiepinti tikrai jokiu bedu nera, bet va laukia vel gimdymas, o vis kaska naujo prisiskaitau, kad ir k vitaminas nera toks nekaltas ir tikrai baisu ir neskiepinti ir skiepinti
Lactivist parašė:
Ir tai tiesa![]()
na zinote, jei tas skiepas bent 1% apsaugos mano vaika, ar komplikacijos bus lengvesnes (ar ju visai nebus), skiepysiu be jokiu pasvarstymu.
o del to, kad juose yra visko ko reik ir nereik, tai paziurekime kur tik visokio brudo nera. todel, mano galva, nereikia peikti vienos blogybes vardan kitos.
be abejo, cia tokia tema, kaip MP pries misinius.
o ar apsaugos nuo tuberkuliozes ar kokliuso, jei nesusirgsim, tai niekada ir nesuzinosim. bet jei nesusirgsim visada manysiu, kad gerai padariau paskiepydama maziu.
Lūšiukė parašė:
man kaskur girdeta viena fraze yra istrigus i galva, kur as ja girdejau ar perskaiciau neatsimenubet mintis tokia, kad db ir visa ta info gazdinanti apie skiepu zala yra neaiski... neaisku kas tuo yra suinteresuoti
juk visko gali buti, kad tie patys farmacininkai gal nori sukelti panika, kad nustotu zmones skiepytis ir issauktu vel ligas
nes esu girdejus, kad pauksciu gripas paciu farmacininku sukurtas
vien delto, kad pasipelnytu, juk sitokia panika buvo kilus del jo
kai maziaus laukiausi pamenu uzpanikave buvo del kiauliu gripo, kai uk visas nesciasias, vaikus, senus zmones stengesi paskiepyti
o tai sumos belenkokios eina
tai ir db kuo daugiau giliniesi tuo baisiau
va du vaikai abu paskiepinti tikrai jokiu bedu nera, bet va laukia vel gimdymas, o vis kaska naujo prisiskaitau, kad ir k vitaminas nera toks nekaltas ir tikrai baisu ir neskiepinti ir skiepinti
![]()
na siaip dar viena posaki esu girdejus, kad gyventi yra nesveika, bet sveikam mirti irgi gaila
JusteK parašė:
na zinote, jei tas skiepas bent 1% apsaugos mano vaika, ar komplikacijos bus lengvesnes (ar ju visai nebus), skiepysiu be jokiu pasvarstymu.
o del to, kad juose yra visko ko reik ir nereik, tai paziurekime kur tik visokio brudo nera. todel, mano galva, nereikia peikti vienos blogybes vardan kitos.
be abejo, cia tokia tema, kaip MP pries misinius.
o ar apsaugos nuo tuberkuliozes ar kokliuso, jei nesusirgsim, tai niekada ir nesuzinosim. bet jei nesusirgsim visada manysiu, kad gerai padariau paskiepydama maziu.
O jei neduok D. ims ir apsirgs? Ir sirgs daug sunkiau negu kad butu sirges neskiepytas ar vistiek galvotum jog gerai padarei?
arbuziuke parašė:
O jei neduok D. ims ir apsirgs? Ir sirgs daug sunkiau negu kad butu sirges neskiepytas ar vistiek galvotum jog gerai padarei?
o jei susirgs, o skiepas butu visa tai palengvines arba apsaugojes ? tai tada mirciau uz tai kad nepadariau kazko, kas mano vaika apsaugotu. kas butu, jeigu butu.....
naturalizmas ir ekologija kazkaip jau perzengineja ribas.... whatever, cia tema apie zindyma, o ne apie skiepus.
EglVa parašė:
Jei kanddidozė yra ant spenelio, tai greičiausiai ji bus (ar jau yra) ir kūdikio burnytėj, paprastai pienligę mamos spenėliams perduoda kūdikis. Pagal jūsų aprašytus požymius būtų galima įtarti pienligę. Natūralu, kad pienelio toje krūtyje mažėja, nes ir kūdikis nenori žįsti ir skausmas trikdo laktaciją. Bet kuriuo atveju (jei kūdikis ir neserga) reikėtų gydyti abu, nes jis gali užsikrėsti. Kreipkitės į savo gydytoją, kad pasiūlytų vaistus gydymui (leliams, ko gero dažniausiai, skiria Daktarino gelį, nors ne viena mama yra bandžiusi ir sodos tirpalu pavalyti burnytę; mamai bus koks priešgrybelinis tepalas, nors, ko gero, ir spenelius galima pabandyti sodos tirpalu apiplauti :oops:), o padeda irgi, kiek teko skaityti kaip kam- vieniem tas, kitiem- kitas.
Man pačiai antro nėštumo metu kelis kartus buvo pienligė (tik makšties) pasikartojusiu (ko gyvenime nesu turėjusi), tai priešgrybeliniai vaistai tik tam kartui padėjo, o pasiteisino apsiplovimas soda. Jei į liemenėlę dedate įklotukus, juos dažnai keiskite- kad nesilaikytu drėgmė juose ar dažniau darykite oro vonias (nes candida albicans grybelis mėgsta drėgną ir šiltą terpę).
Labai aciu uz atsakyma. Bandom gydytis Daktarinu
Sveikos, galima prisijunkt nors maitinu nutraukdama? bet labai stengiuos kad imtu vel papa, vakar truputi pamaitinau kai isalko, bet tik tiek kad baisia neverktu ir bandzau duot, nu nei per kur, ir su antspeniais ir istraukus speneli su pientraukiu bandziau duot, tai patampe ir isspjove nors kai pajuto pieneli patrauke pora kart, bet vel verkimas...manau jei dazniau uzsiimciau tai gal ir pavyktu,nes vargina naktinis traukinejimas.
P.s: siandien is mamos gavau pasiulyma vaikui isvirt kiausinio tryni,kuriu ji ideu i siuntini mum i vokietija , ir duot sumaisius su pienuku, tai sakiau kad gal iskart vista deda, juk vaikas ir mesytes nori paragaut
labai jau pykstames del sio reikalo,vis kisa kad duociau obuoli ar dar ka, pasakiau grieztai kad vaikas iki 6 men gaus mano pienuka jei jo tiek bus
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai