skaistute24 parašė:
Man dave dideli lapa tai ant jo yra israsas ir mamai ir vaikui tai vaikui nukirpau ir daviau pediatrei, o savo nesiu ginekologei arba seimos daktarui
Toki ruda gal lapa?
Josvainių g. 2, Kaunasskaistute24 parašė:
Man dave dideli lapa tai ant jo yra israsas ir mamai ir vaikui tai vaikui nukirpau ir daviau pediatrei, o savo nesiu ginekologei arba seimos daktarui
Toki ruda gal lapa?
skaistute24 parašė:
Na tai taip, ten vienas lapas apie gimdyvę ir toliau apie kūdikį. Bet atskiro niekas nedavė lapo.
Raseliukas parašė:
Toki ruda gal lapa?
As toki gavus, bet ten nepazymeta nieks, nei kad vandenis kirpti, nej kad oksitocinu skatinta, nei kad plysus, toks niekinis lapas
E-ienė parašė:
As toki gavus, bet ten nepazymeta nieks, nei kad vandenis kirpti, nej kad oksitocinu skatinta, nei kad plysus, toks niekinis lapas![]()
Pas mane tai viskas surašyta. Nuo daktarės priklauso matyt 😀
IngaKns parašė:
Pas mane tai viskas surašyta. Nuo daktarės priklauso matyt 😀
Matyt..
Raseliukas parašė:
Toki ruda gal lapa?
Taip rudas lapas, ir pas mane viskas surasyta, kad naturaliai gimdziau, kad plysau per rando dali
Raseliukas parašė:
Atrodo labai aiškiai parašiau. Sau išrašo, skaičiau, kad kitose ligoninėse duoda ir vaikui ir mamai.
Pacioje apocia tam paciam israse irgi yra minimali info apie jus
laimukas87 parašė:
Pacioje apocia tam paciam israse irgi yra minimali info apie jus
Supratau, aciu, vat nedaskaiciau to lapo ir padaviau vaiko gydytojai.
Ten gal buvo ir irasyta ar komplikuotas gimdymas ar ne, nes plysimu atveju komplikuotas skaitosi ir prasitesia motinystes atostogos 14 d.
Raseliukas parašė:
Supratau, aciu, vat nedaskaiciau to lapo ir padaviau vaiko gydytojai.
Ten gal buvo ir irasyta ar komplikuotas gimdymas ar ne, nes plysimu atveju komplik…
O kirpimas?
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai