jeansgirl parašė:
ogo, nieko sau, geras suolis nuo karate iki gitarosmaniskis tai po bugnus praeiti negali, dieve,apsaugok
![]()
![]()
![]()
jo pazesim kaip bus toliau
jeansgirl parašė:
ogo, nieko sau, geras suolis nuo karate iki gitarosmaniskis tai po bugnus praeiti negali, dieve,apsaugok
![]()
![]()
![]()
jo pazesim kaip bus toliau
Elina parašė:
As atskridau pas mama su savo dukryte atostogoms,pries savo vestuves,tai taip ir negryzau,ir dar senmerge likau![]()
![]()
ir dar teip buna
sveikos mamytes, o mano vaikinukas dar atostogauja, nes pas mus mokytojai streikuoja, tai vaikams visai nereikia i mokykla ir neaisku, kiek tas tesis. Ber mums tai ne beda, nes rytoj i LT pajudam pas senelius :bigwink:. O mazoji mano jau bando pradeti ropineti, atrodo gana komiskai, bet ji bando
.
jeansgirl kaip tavo lialiukas?
Labas rytas, mamukai
nepavadinciau atostogu nei turiningu nei idomiu...
pora savaitgaliu bernas mano pas senelius pabuvo, tiek ir pramogos
is ritmo issivaziavom visai. o daugiausiai atostogu laiko praleido prie kompo. jau ir as to kompo pasiilgau, o tai prieit neimanoma kai Deivis atostogauja
vakar sakau, oj jau laukiu kada i mokykla reikes, o brangiausiam darban, visai pasiilgau viena namie pabuti su leliuku
sveikutes, maniskis tai kaip niekada mazai pri kompo dienu praleido, nes ganetinai uzimtas buvo,
panardinau vaika i sporta
varo kaip reikalas dabar
dar tris dienas is eiles drauges vaikiukus dabojom, tai galit isivaizduot trys berniukai 9, 6 ir 4 metu po vienu stogu
paskui drauge juos po darbu nusivezdavo tai makdonalda, tai i kfc, tai visai papramogavo
leliukas pilvelyje auga, antradieni jau pamatem ir gavom nuotraukele
labai faina ir gera
jau pradedu galvoti apie vezimuka, kitus pirkinius, bet dar tik planuoju, beprotyste prasides birzeli
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai