2010.08.12 14:11 (prieš 15 m.)
Agniren parašė:
Buvo ir man, kad žliumbiau
Ir galvojau, kad bloga mama, nes Benas žliumbė, o kai aš žliumbiau, tai jis dar labiau žliumbė, o tada nusiramindavo pas vyrą, tai dar labiau žliumbiau, paskui dar atrodė, kad jam pieno trūksta, tai žliumbiau, nors jis priauginėjo "normaliai"- per pirma mėnesį 1690 g, bet paskui praėjo, dabar dar kartais apsižliumbiu, bet tik iš laimės :))) praeis, kada susitinkam su vežimais? vaikštot rytais?
va va, ir man viskas tas pats lygiai lygiai!
vaikiščiai žiauriai jaučia pasirodo... net netikėjau, kad ant tiek... Būna, niekaip neišeina nuramint, o vyrs paima ir ramu...
na dėl maitinimo tai ir dabar būna neramu, nes kartais būna valgo tik kokias 3-5min, neima daugiau, o po pusvalandžio vėl nori... Labai vargina taip. O dar blogiau, kai valgant rėkt pradeda
paimu stačiai, kad atsirūgtų, o tas žiojasi nesveikai, na vėl gulamės maitint, vėl čiumpa, bet rėkia... Ir nesuprantu, kas jam
matyt kažkas su skranduku, nors dabar jau tikrai stengiuos nevalgyt nieko, kas pučia pilvą
O dėl važinėjimo, tai eik tu, man dar reik normaliau įsivažiuot
vakare nebent su vyru kartu trumpam išeinam su lelium, bet pirmą dienos pusę aš dar kažkokia bejėgė jaučiuos ir net pagalvot negaliu apie išsiruošimą iš namų
dar ritmas toks nesusidėliojęs kažkoks...
aišku jau reiktų po biškelį įeit į vėžes...