Blizgutis@ parašė:
man nenusileidesnet gyd ta patvirtino :S
man ir visi sako kad aukstai pilvas kad nenori dar leistis na vakarais jauciu spaudima apacioje bet diena as gerai jauciuosi
Blizgutis@ parašė:
man nenusileidesnet gyd ta patvirtino :S
man ir visi sako kad aukstai pilvas kad nenori dar leistis na vakarais jauciu spaudima apacioje bet diena as gerai jauciuosi
sweately parašė:
sita pasalpa vadinasi motinystes atostogos (dar kitaip dekretines) ir tai nera vienkartine pasalpa![]()
tai cia kas ja moka, is darbovietes ta 135 gausi kas savaite?.. valstybes tai kaip suprantu tik ta maternity allovance?
saulytule parašė:
O kas ta membrane sweet? Pas mus danijoje jauciu tokio dalyko nedaro. Tai gal vaikelis iki 11 sugalvos pasibelst. O jej jau ne tai nors zinai tiksle dienanereik but nezinioj
sveikute nemaloni procedura blemba amn tai skaudejo ,ta membrane sweap kur dare kitos nieko nejaucia,m na tai yra gimdos kakleli pravalo, su tokiu tepalu kaskokiu , kad pagreitint gimdyma, nezn man tik maudimas buvo vat vakare toks maudimas ir liko, ziuresiu kaip bus toliau,m nieko ten baisaus, bet nemaloni procedura.
gitali777 parašė:
as laisko per kazkur 3 savaites sulaukiau na tai panasiai menesis turetumet ir jus sulaukti kaip supratau ne vienkartine sita pasalpa nes man raso laiske kad kas savaite po 135 bet as pasirinkau kas dvi savaites tai iseina kad gausiu kas dvi savaites po 270 svaru....
nu cia suprasti nieko nereikia, vienkartine net vadinasi kitaip (sure start maternity grant= vienkartine) (maternity allowance= motinystes atostogu pasalpa) negi kai pildete niekas jums nepaaiskino ka pildote?
v@ida parašė:
Gal tau suveiks sako po sios proceduros iki 3dienu gali pagimdyt![]()
man nesuveike![]()
Sveikute nezinau ir ar man suveiks tai,m nes ko tik pries tai nebandziau, visko, ir ananasu valgiau, ir langus valiua ir siurbliavau namus, ir taip vaiksciojau ,kiek daug o dabar i pabaiga jegu nera visai.. sake pabandyt karstam vandeny vonioj pagulet,m nezn reiks gal pabandyti,m
sweately parašė:
nu cia suprasti nieko nereikia, vienkartine net vadinasi kitaip (sure start maternity grant= vienkartine) (maternity allowance= motinystes atostogu pasalpa) negi kai pildete niekas jums nepaaiskino ka pildote?
na as asmeniskai tik maternity grant pildziau, del vienkartines, o sitos maternity allowance net ensu pildziusi, iskur ja reikia gaut ta forma, is job centro?
Eirida parašė:
tai cia kas ja moka, is darbovietes ta 135 gausi kas savaite?.. valstybes tai kaip suprantu tik ta maternity allovance?![]()
jai vienoje darbovieteje neisdirbote bent metu jie gali atsisakyti moketi, kaip mano ir atsisake
bet uztat kreipiausi i job centra del tos pacios motinystes pasalpos ir man ja suteike kadangi is 66 savaiciu pradirbau 26, jai nebuciau tiek buvusi isdirbusi buciau nei is valstybes negavusi pinigu, beja pasirinti kaip mokes buvo dvi savaites ir keturios, pirma kart girdziu toki dalyka kaip kas savaite moka, biski nelogiska.
man pagal mano pajamas paskaiciavo kad as i savaite gauciau 125 svarus bet kadangi moka kas dvi tik tai 250 svaru per dvi savaites ir man mokes iki 2013-09menesio berods
kiekviena nescia dirbanti ilgiau pretenduoja gauti Statutory Maternity Pay (SMP) is darbovietes t.y - 6sav.90% ir 33 sav.138£.
nedirbanti nescia moteris gali kreiptis del: Employment and Support Allowance - 6sav pries leliuko gimima, arba 14 dienu po gimimo.
Income Support -nuo 11 sav iki leliuko gimimo, 15 sav. po leliuko gim. -mazdaug 56£
kiekviena nescia moteris pretenduoja i vienetine 500 savru ismoka - kuri vadinasi materniti grant.
jeigu nescia moteris dirbo 24 July 2011 and 27 October 2012 - bent 26sav. pretenduoja i Maternity Allowance, moka jobcentre plus. ismoka priklauso nuo uzdirbto pinigeliu kiekio per 26 sav.
moka 39sav.
tikiuosi bent kiek pagelbejau :))
Eirida parašė:
na as asmeniskai tik maternity grant pildziau, del vienkartines, o sitos maternity allowance net ensu pildziusi, iskur ja reikia gaut ta forma, is job centro?
taip is job centro, na as tai per agentura susitvarkiau kad paciai nereiktu skaudintis galvos
gitali777 parašė:
MONIKAMARIJA mes sendien abi jau gimdyt turetume bet nei man nei tau nenori mazyliukai gimt labai panasiai jauciuosi kaip tu sunku nakti be miego nes jau toks nuovargis pradejo kankint maziukas atrodo einant iskris tau bent apoitmentas sendien buvo o man nieko..... pas mus ir gyditojai nuciuoze pirmadieni turiu pasirodyti jei nepagimdysiu tada ziures ka daryti.... pikta bet judesiukus jauciu kartais maziau kartais dagiau kazkoks aplaidumas jauciasi....
sveiku sendien turejo gimti bet nieko, ir viska tapati jauciu ka ir tu.. bet nieko... na as sendien buvau ir pasake kad noresiu ar ne lapkricio 11d.9val vakaro atvykt i ligonine skatins jei iki tos datos negims mazylis, tikiuosi gims anksciau nes skatint baisu net pagalvoti mna.. sukelti prievarta skausmus,m as ir naktim nebepamiegu , keliuosi i toleta daznai ir plius apsivertus ant sono prabundu nebeuzmiegu kosmarai kaskokie sapnuojais be miego visai, sunku... kaip zombis vaikstau, kaip tai i manoma, paiilseti neimanoma kol reiks gimdyt visai be jegu busiu ..skaitau , ir matau tokiapati istorija ir tau..laikykim kumscius ..gal ateis musu mazyliia anksciau ir nereiks skatinti,m tikekimes, styprybes tau... kantrybes tvirtybes buk stypri,m nepasiduok, nerimui i rt..t su berniukais daznai reikia pernesioti,man tai sake ne viena mamyte.
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai