v@ida parašė:
Labanakt ,einu miegot nes anksti kelt ....iki![]()
pailsek, issimiegok
sekmes dar karteli
laikykites
v@ida parašė:
Labanakt ,einu miegot nes anksti kelt ....iki![]()
pailsek, issimiegok
sekmes dar karteli
laikykites
kutika191 parašė:
manasis labai to nori,negali sulaukti.vis eidamas i darba sako,kad tikisi skambucio sulaukti,kad jau prasidejo.mes taip nusprendem,kad abu pradejom gyvybe,abu ir turime sutikti musu kurineli maza![]()
Na as sutinku su tavim kad abu turetu dalyvauti, na bet aisku jei tevelis nenori tai nera ko verst :)... Bet mano draugas jau dabar apsisprende, akd taip pat dalivaus, bet is balso galiu suprast, kad jaudinasi ir labai laukia :))
Eirida parašė:
Na as sutinku su tavim kad abu turetu dalyvauti, na bet aisku jei tevelis nenori tai nera ko verst :)... Bet mano draugas jau dabar apsisprende, akd taip pat dalivaus, bet is balso galiu suprast, kad jaudinasi ir labai laukia :))
maniskis irgi dalyvaus, laukiu nesulaukiu
Sveikutės, o ar vyriškiai jūsų darėsi plaučių nuotrauką?
nes man gydytoja sakė,kad jei vyras nori gimdyme dalyvauti,tai reik tos nuotraukos su išrašu,kad būtų ne senesnė nei pusės metų. Pasidarė maniškis. Bet va kiek iš pažįstamų girdėjau niekam anksčiau jos neprireikė
tai net nežinau ar čia nauja tvarka,ar poliklinika tiesiog pinigų norėjo (nuotrauka kainuoja)
tai vat,kad tiksliai nepaklausiau, nes ji man prieš išeinant pasakė, kitą sav einu pas gydytoja ir užklausiu
bet poliklinikoj vyras kai nuėjo darytis tos nuotraukos,tai seselė irgi užklausė ar dėl gimdymo čia
tai gal yra toks reikalavimas oficialus, kurio niekas nepaiso
nežinau net, kai paklausiu gydytojos,tai tada tiksliai pasakysiu
na anglijoi jau butu senai pasake apie plauciu nuotrauka bet greiciausiai cia nereikia
nors maniskis kadangi cia musu pirmasis vaikelis esam gan jauni, biski prisibijo turbut nuspresti ar eis manes palaikyti ar stoves uz duru, na bet kokiu atveju dziauksiuos kad ir uz duru stoves ir kai viskas pasibaiks galesim kartu dziauktis
Labas rytas
Man visai nebesimiega...
Tos naktys atordo tokios ilgos... Sekmadienį jau važiuosiu į ligoninę. mano gydytojas spręs ar skatinti gimdymą ar cezarį daryti... Jau nė nebebijau cezario. Kad tik pabaiga būtų laukiu
Vyrą į gimdymą ( jei ne cezaris) būtinai pasiimsiu. Lai pamato kaip vaikai ateina į pasaulį - labiau savo mama gerbs, kai sužinos per kokį skausmą pats atsirado
O susiruošėm mes viską ir jau senokai. Tai namai tik ir laukia naujo gyventojo
MONIKAMARIJA parašė:
sveiku sendien turejo gimti bet nieko, ir viska tapati jauciu ka ir tu.. bet nieko... na as sendien buvau ir pasake kad noresiu ar ne lapkricio 11d.9val vakaro atvykt i ligonine skatins jei iki tos datos negims mazylis, tikiuosi gims anksciau nes skatint baisu net pagalvoti mna.. sukelti prievarta skausmus,m as ir naktim nebepamiegu , keliuosi i toleta daznai ir plius apsivertus ant sono prabundu nebeuzmiegu kosmarai kaskokie sapnuojais be miego visai, sunku... kaip zombis vaikstau, kaip tai i manoma, paiilseti neimanoma kol reiks gimdyt visai be jegu busiu ..skaitau , ir matau tokiapati istorija ir tau..laikykim kumscius ..gal ateis musu mazyliia anksciau ir nereiks skatinti,m tikekimes, styprybes tau... kantrybes tvirtybes buk stypri,m nepasiduok, nerimui i rt..t su berniukais daznai reikia pernesioti,man tai sake ne viena mamyte.
laikykis ir tu as ir jauciuosi lygiai taipat pavargusi dar uzvakar nakti labi laksiau i tuoleta tai pasedejau pazliumbiau saku kaip taip galima pavargt atrodo dar pries savaite visai kitaip jauciausi kalbinau mazyli gimti bet neklauso manes jam ten gera silta ir saugu
na nieko as vis save guodziu kad vistiek daugiau maziau savaitele ir pamatysiu savo angeleli ir tada pradesim kita vargeliu etapa
laikykis megyt linkiu kad mazylis ilgiau nebedelstu ir ateitu i pasauli
jegu tau ir kantrybes
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai