mazulielis parašė:
Kažkaip keista bet nei rūgštis kyla nei pilvo pučia nuo obuolių, morkytes irgi grauziu, kažko norisi man jų![]()
tai labai gerai, skanu ir sveika
mazulielis parašė:
Kažkaip keista bet nei rūgštis kyla nei pilvo pučia nuo obuolių, morkytes irgi grauziu, kažko norisi man jų![]()
tai labai gerai, skanu ir sveika
Ragute parašė:
Labas rytas mamytės!![]()
Ačiū už gražius pasakojimus, dabar šiek tiek tvirčiau jaučiuosi, žinau kas gali atsitikti (net kai bus labai blogai galėsiu prisiminus pasiguosti, kad visom būna sunku
)
Skubu pasirodyti, kol dar turiu ką parodyti
![]()
![]()
Labai graziai atrodai ir matosi nepasitaisei labai stipriai. Daili nestuke, grazu
Mile Ro parašė:
Sveikutes![]()
As tai ka be valgau kolkas su rugstim problemu neturiu
![]()
![]()
O as negaliu aplamai pro vaisius nestumo metu praeiti .. ir bananai ir melynes ir arbuzai , mangai .t.t.![]()
![]()
![]()
Mano Pilvuzas sveikinasi su jumis!!!
![]()
Labukas Emiliuk :), wow koks fainas pilvukas- kamuoliukas
Mile Ro parašė:
Sveikutes![]()
As tai ka be valgau kolkas su rugstim problemu neturiu
![]()
![]()
O as negaliu aplamai pro vaisius nestumo metu praeiti .. ir bananai ir melynes ir arbuzai , mangai .t.t.![]()
![]()
![]()
Mano Pilvuzas sveikinasi su jumis!!!
![]()
tikras kamuoliukas
grazu
@@@@ parašė:
Ryt važiuoju "gimdyti" ... nu bet jei tik paguldys...kaip reiks be vyro būti.... visur mes kartu... o jei mane paguldys - jis turės namo važiuot (į kitą miestą)...
o jei paskui nespės atvažiuot...? ech nervai ima
![]()
nu tai pradesi gimdyti ir atvaziuos juk yra palatu seimai
Mamytes, noriu visoms patarti, nes pati turejau su tuo bedu.. as apie tustinimasi ta rimtesni po gimdymo ar cezario... man nk nepasakojo, bet as tai padariau tik i 4 para... patikekit lb bijojau, kad viskas butu ok. O pasirodo taip visoms buna. Taigi paklauskit ka patartu siuo klausimu jums gyd, ar tai normalu, nes noro nejausit... na man taip buvo...
atsiprasau, jei ka isgazdinau, bet man tai buvo ziauri beda, apie kuria nk nepasakojo... o klaust kaip ir nedrysau...
Gruodinukas parašė:
Mamytes, noriu visoms patarti, nes pati turejau su tuo bedu.. as apie tustinimasi ta rimtesni po gimdymo ar cezario... man nk nepasakojo, bet as tai padariau tik i 4 para... patikekit lb bijojau, kad viskas butu ok. O pasirodo taip visoms buna. Taigi paklauskit ka patartu siuo klausimu jums gyd, ar tai normalu, nes noro nejausit... na man taip buvo...atsiprasau, jei ka isgazdinau, bet man tai buvo ziauri beda, apie kuria nk nepasakojo... o klaust kaip ir nedrysau...
o kaip gimdymo namuose pries gimdyma ar dare klizmute?
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai