Sermuonelis parašė:
Sveikos mamos, gal kartais duodate zuvu tauku savo maziesiems? Kokius duodate ir po kiek? O kaip del vitamino D3?
Pas mus Norvegijoje dauguma vietoj vitamino D duoda zuvu taukus tai Moler dobels. As asmeniskai duodu vitamina D
Sermuonelis parašė:
Sveikos mamos, gal kartais duodate zuvu tauku savo maziesiems? Kokius duodate ir po kiek? O kaip del vitamino D3?
Pas mus Norvegijoje dauguma vietoj vitamino D duoda zuvu taukus tai Moler dobels. As asmeniskai duodu vitamina D
Dutee parašė:
As noreciau nuo metuku vitamina D3 pakeisti i zuvu taukus, idomu kaip kitos daro...
Sermuonelis parašė:
As noreciau nuo metuku vitamina D3 pakeisti i zuvu taukus, idomu kaip kitos daro...
Jus gyvenate Ispanijoje ir dar vartojate vitamina D3? Nes mums pediatre nuo 9men nutrauke, vos islindo saulute, o pas jus maciau,kad jos 10k daugiau nei Milane ;)
Sermuonelis parašė:
sveika.as vit D seniai pakeiciau i zuvu taukus.Duodu Mollers.po arbatini sauksteli kasdien. Nors tiesa sakant, dabar jau kai daug saulytej bunam, tai reciau juos duodu. Bet vartojam jau gal 3men. Pas mus momenelis beveik uzsitraukes, orai geri, kraujo tyrimai geri, tai vit D tikrai nereikia..daktare taip sake,ne pati sugalvojau
Victe parašė:
Jus gyvenate Ispanijoje ir dar vartojate vitamina D3? Nes mums pediatre nuo 9men nutrauke, vos islindo saulute, o pas jus maciau,kad jos 10k daugiau nei Milane ;)
Na man pediatre liepe duot iki metuku, tai ir duodu, pati asmeniskai nesugalvojau... Aisku jo doze yra mazesne, nei duociau Lietuvoje. Beto, kiekvienas atvejis individualus, nereiskia, kad cia, Ispanijoj, saules daugiau, tai nei vienas kudikis nebevartoja vit. D3...
Sermuonelis parašė:
Na man pediatre liepe duot iki metuku, tai ir duodu, pati asmeniskai nesugalvojau... Aisku jo doze yra mazesne, nei duociau Lietuvoje. Beto, kiekvienas atvejis indi…
Ne , ne nesupraskit,kad as cia agituoju nebeduoti vitamino D - as tikrai ne pediatre! Tiesiog man smalsu buvo,kodel jus ji vartojate ir tiek
Dar norejau paklausti,kam buvo tridiene karstine - kokio tipo isberimai? Nes as vis delto itariu, kad manajai tridiene karstine buvo, o ne perputimas, kaip sake pediatras...Nes vakar labai isbere veiduka ir nugara. Taciau....Velgi - veiduka galejo isberti nuo prakaito, o nugara isbege ten kur sauskelnes trinas. Gali buti ir nuo prakaito.
Victe parašė:
Ne , ne nesupraskit,kad as cia agituoju nebeduoti vitamino D - as tikrai ne pediatre! Tiesiog man smalsu buvo,kodel jus ji vartojate ir tiek![]()
Mums prieš kelias dienas panašiai buvo,išbertas buvo kakliukas ir pilvukas.bėrimas toks panašus į prakaitinę ,temperatūra apie 38,bet mums pasakė ,kad nuo dantų.
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai