Gėlytės parašė:
Na, nereikia dabar čia iš to daryti burbulo ir pulti. Kad tik tokios būtų bėdos.
pritariu reikia ziureti i tai paprasciau.juk kazkas tai stengesi
Gėlytės parašė:
Na, nereikia dabar čia iš to daryti burbulo ir pulti. Kad tik tokios būtų bėdos.
pritariu reikia ziureti i tai paprasciau.juk kazkas tai stengesi
Sermuonelis parašė:
Taigi niekas cia nepuolaTiesiog nera logikos dar viena sarasa daryt kazkur 1350 psl... O be to, juk po pagrindinio echo ir gimdymo datos siek tiek koreguojasi, man va nustate dabar 07.09 (anksciau buvo 07.11), tai as ir uzsidejau 07.09 ir Ginciakei parasiau kad atnaujintu ir kad laukiuos mergaites irasytu. O cia kad kiekviena spaminsim ta pacia ilga zinute tai jokios naudos...
nu zinai paskicius zinuciu neatrodo,jei kas netinka graziai parasom ir pasakom kad tegul tai daro kas ir dare .o nemanu kad bus sunku ir nukopijuoti viska ir ikelti.siunkiausias darbas padarytas.
gerduolis parašė:
nematau cia isvis problemos, padariau, kaip man graziau buvo, netinka, tai netinka, tiek to
gana apie tai, geriau papasakokit, kaip jusu pilvuzai laikos, kaip auga, kaip juda
![]()
Kažkaip manau daugiau aš pučiuosi nei mano pilvukas
. O spardosi įvairiai... Vieną dieną ramesnė, beveik nejaučiu, kitą ištisą dieną neduoda apie ją pamiršti
. Vyras sako: ''Gaus ji man, kad mamą muša''
.
pagalwojau db taip, kad wisoms cia skirtin gai atrodo.. kaip perskaitai taip ir atrodo.. wienai, kad puola, kitai kad normaliai pasakai..
as asmeniskai ne su wiena kalbedama neturiu sawo zinutese kazkokiu uzsleptu ironijos gaideliu..
esu paprastas zmogus, tad prasau neisizeisti ar kazkaip "netaip" skaityti zinutes..
gerduolis parašė:
nematau cia isvis problemos, padariau, kaip man graziau buvo, netinka, tai netinka, tiek to
gana apie tai, geriau papasakokit, kaip jusu pilvuzai laikos, kaip auga, kaip juda
![]()
tai aisku jokia cia problema,bet forumas yra forumas ir kalbama apie viska.
nu as savo pilvuza buvau ikelusi siandien nu augam augam buvau nulekusi iki pardziu nes sestad einam i krikstasunio gimtadieni tai galvojau kazko nusipirkti.bet va i 8 size kaip ir neitilpau per pilva tai nieko ir nesipirkau.nes nenoriu prisipirkti tokiu rubu o paskui ismesti.reikia nuvaziuoti kur yra nesciosiom bet kokia sunkele ar palaidinuke bent dar vienu kelniu ir manau uzteks.nenoriu prisipirkti dideliu rubu nes vistiek zadu tilpti po gimdymo i savo senus rubus
Rutelele parašė:
ai tik nepradekit cia mamuleso kad jautrios wisos..
juk tikrai paims Ginciake nukopins Gerduolio padaryta sarasiuka ir wisa beda isspresta
![]()
Rutelele parašė:
pagalwojau db taip, kad wisoms cia skirtin gai atrodo.. kaip perskaitai taip ir atrodo.. wienai, kad puola, kitai kad normaliai pasakai..as asmeniskai ne su wiena kalbedama neturiu sawo zinutese kazkokiu uzsleptu ironijos gaideliu..
esu paprastas zmogus, tad prasau neisizeisti ar kazkaip "netaip" skaityti zinutes..
tai mes jau visos labai jautrios ir va pusiames greiciau negu musu pilveliai
kita karta atrodo ne ta turejai omenyje o va is sono atrodo kas kita
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai