2012.08.22 11:27 (prieš 13 m.)
Agne20 parašė:
as kai laukiaus dukrytes buvau uzsieni, ten ejau pas akusere, bet kai jai paskambinau del vizito, man buvo 7 savaites, tai pasake be 13 savaiciu, galiu neiti
taip keista pasirode.... ten net folio rugsties nereikalauja gerti, zodziu beveik nesirupina
nei karto slapimo tyrimo nedariau, tik kelis kartus is pirsto krauja paeme. na ir po to viena eho padare 16 savaiciu, o kita 20, viskas daugiau ir eho neleido daryti, nebent sake paciam gale, paziureti kaip kas.
bet 7-tam menesi grizau i Lietuva pasitikrinti, tai cia ir gimdyti likau, nes tos ju salygos gimdimo mane labai isgasdino, zodziu jeigu viskas gerai, nera komplikaciju (plysimas ne komplikacija) vaziuok namo po 3 valandu, o dar plius kad ir su draudimu vistiek 300 euru uz gimdymo lova susimokek,nori epiduros susimokek. na zodziu pabijojau as labai
tai pagimdziau leliuka Lietuvoj, vistiek cia geriausia
Kaip idomiai, o kur tu uzsieny buvai? As tai Vokietijoj gyvenu, kai tik kilo itarimas, paskambinau i moteru klinika ir iskart ta pacia savaite pakviete apsilankyt. Visu pirma persviete ar nescia, tai jau buvo 7 sav, viskas labai gerai matesi, pasake iskart kada gimdysiu ir kad viskas gerai. Iskart paeme bent tris kraujo meginius skirtingiems tyrimams, slapima... patikrino svori, kraujospudi, o rytoj jau gausiu mamos pasa. Daktaras pasake kad dabar turesiu lankytis kas menesi, darys tyrimus, ziures ar vaikelis gerai vystosi, atsisveikinant dave nesciuju vitaminu ir daug literaturos apie nestuma ir mazylio auginima, taip pat visokiu kuponu, apsipirkt ivairiose vaiku prekiu parduotuvese. Ir uz visa tai nieko moket nerekia. Buvau labai nustebinta, kad su busimosiomis mamytemis taip graziai elgiasi. Tenais zadu ir gimdyt