biruute parašė:
parodau ir svo pilvuziuka slapuka,pirmadieni laukia echo,tai gal pasirodys kas gyvenao cia mano pamaiviukas
![]()
sakyciau abu dideli labai
pilvuziukas koks didelis ir grazus ir sunytis toks didelis foto atrodo, fainas pamaiviukas
biruute parašė:
parodau ir svo pilvuziuka slapuka,pirmadieni laukia echo,tai gal pasirodys kas gyvenao cia mano pamaiviukas
![]()
sakyciau abu dideli labai
pilvuziukas koks didelis ir grazus ir sunytis toks didelis foto atrodo, fainas pamaiviukas
Sandriuke parašė:
sakyciau abu dideli labaipilvuziukas koks didelis ir grazus ir sunytis toks didelis foto atrodo, fainas pamaiviukas
![]()
Aciu!
kviste parašė:
na jo pilvukas dyyydelis.....
saulutes - paragavau druskos truks visdar kepa tai bus rytojui![]()
imesiu ir savo krebzduka
ir vakar isiritusius mano anciukus
pilvukas jau nenuslepsi, tikrai matosi, grazu
o kur anciukai?
biruute parašė:
labas vakaras. mane jau turbut pamrsot,senai bebuvau cia.laiko vs maza,nespeju net perkaityti ka priplepatlaabai grazus visu pilvuziukai! db guliu,o leliukas tai malasi,pilvukas spragsi,taip faina! didysis miega apsikabines,tai tap miela,tarp vaikuciu. didyiis vis dazniau plvuka buciuoja rubelus mano pakeles,sneka kazka sava kalba
![]()
db ziuriu tv3 ir sluostaus asaras,kaip gaila vaikuciu ;(
mes turim viasat is Lt, bet tv3 neziuriu dabar.visai nesinori man dabar tokiu vaizdu matyti. nersiu visa vakara. nerandu ko noriu.. kazko dar truksta. isvaziavo vyras su dukra coca cola parvezti
. neuzsiveda skrandis man. tikiuosi, kad cola bus tai ko man sivakar truko
marinuoti agurkeliai nepadejo, net skystimelio nuo agurkeliu gurkstelejau-nepadeda
kviste parašė:
KOKIE GRAZUOLIUKAI! PLVUZIUKA IRGI LABAI MIELAS,NESTUKINIS ;)
na papasakosiu ir as savo istorija. vaikutis buvo neplanuotas, ir suzinojom tikrai velai. Baigus mokslus isvykom i italija atostogu, net nezinojom kad mes jau triese. kai gryzom turejau sirgt aisku nesirgau, o as tokia kantri , kad 3sav teisinau nesirgima klimato kaitos poveikiu. pabodo laukt pasidariau testa, parode ryskia 2juostele. savajam pranesiau telefonu, greit atvaziuok. jis net apsiverke suzinojes, mes jauni buvo baisu, bet nuejus pas GN suzinojom, kad musu mazyliui jau beveik 8 sav :). Dabar manasis kiekviena vakara pilvuka buciuoja ir sako kad myli :))
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai