emel parašė:
yrapardurem3menesiu
ir kaip gyjo? kaip mazoji dama reagavo?
emel parašė:
yrapardurem3menesiu
ir kaip gyjo? kaip mazoji dama reagavo?
silviya parašė:
Parodykit kokias turit?Mes ziurinejom irgi kažkokias tai wyras dėjo iš rankos i tas pavyzdines ir sugriuvo viskas tai nusprendėm kad per prastos :))))
db nenufotkinsiu waikas jau miega.esu nufilmawus kaip waikas atplesia.5 sekundes tetrunka....
ssssimona99 parašė:
Sveikos mamytes ,jau begalo senei buvau cia , vis usukdavau paskaitinet kaip augat :),Mano princese svere 14 kg :),maciau yra ir daugiau mamyciu kurios tures 2 atza…
Sveikinam su busimu leliuku
mes planavom ir labai laukiam, o kas liecia kilnojima, tai stengiuosi kuo maziau kilnot, maniskis nera rankinukas, del to man reik tik kai butina jy pakelt, pvz i kedute pasodint ir pan
o jus planavot? Gal zinot ko laukiat, broliuko ar sesutes?
adriuke parašė:
wa. " apsaugele"...
Mum tokia kolkas puikiai laiko ir niekaip jos neatklijuotum, nes vienoj vietoj buvau priklijavus negerai ir vos pati nulupau
dowilux parašė:
Sveikinam su busimu leliukumes planavom ir labai laukiam, o kas liecia kilnojima, tai stengiuosi kuo maziau kilnot, maniskis nera rankinukas, del to man reik…
Aciu ,jus taip pat
,is tikro neplanavom pastojau su kontr ziedu ,bet laukem dziaugemes matyt labai lelius norejo kad apsaugas perejo :),28d darys echo tikiuos pasirodys kas pilvely gyvena jis ar ji :),o mano rankinuke ,da kada storoka viena neina tai sunku ,bet stengiuos imt tik kaip jau reikia
dowilux parašė:
Mum tokia kolkas puikiai laiko ir niekaip jos neatklijuotum, nes vienoj vietoj buvau priklijavus negerai ir vos pati nulupau
gaila cia neina video ikelt.mano waikas tampa tampe ir atklijawo.antra dar laikosi bet pirma jau ismeciau
adriuke parašė:
wa. " apsaugele"...
Mes tai kur eina viska nusukinejom rankeneles,o kur neina as sniurukais surisau
ssssimona99 parašė:
Aciu ,jus taip pat,is tikro neplanavom pastojau su kontr ziedu ,bet laukem dziaugemes matyt labai lelius norejo kad apsaugas perejo :),28d darys echo tikiuos pa…
Kaip as sakau vaikam bus daug smagiau augti kai panasus amzius bus
ir vienas vargelis... po to normaliai ir i darbus galima gryzt, nes as pvz nenoriu gryzt i savo buvusia darboviete, tai jau kai baigsis mano visi dekretai, ieskosiuos naujo darbo ir galesiu kibt i darbus normaliai, nes naujas darbdavys tikriausiai ne kaip paziuretu jei po pusmecio ar metu iseiciau i dekreta tik pradejus dirbti
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai