adriuke parašė:
gaila cia neina video ikelt.mano waikas tampa tampe ir atklijawo.antra dar laikosi bet pirma jau ismeciau
O gal tiesiog per mazai itempet? Mes irgi kai kur nusukom rankeneles
adriuke parašė:
gaila cia neina video ikelt.mano waikas tampa tampe ir atklijawo.antra dar laikosi bet pirma jau ismeciau
O gal tiesiog per mazai itempet? Mes irgi kai kur nusukom rankeneles
dowilux parašė:
Kaip as sakau vaikam bus daug smagiau augti kai panasus amzius busir vienas vargelis... po to normaliai ir i darbus galima gryzt, nes as pvz nenoriu gryzt i sav…
Del to tai taip,mes sakem 2 planuosim kaip mazajai bus 2-3 metukai ,bet taip matyt turejo but ,turesim kaip bus metuku ir 5 men :),o jau zinot gimdymo data ?
dowilux parašė:
Rugpjucio 8-10, vasarinukas lelius bus, o jus liepa?
Pagal mm sake Liepos-1,o pazesim ka db echo pasakys ,mano skaiciavimu tureciau kazkur Birzely turet y pabaiga
,su pirma nesulaukiau Kovo-11 :),gime Vasario 19
dowilux parašė:
Maniskis 2 dienos po termino, bet dabar irgi bus cezaris tikriausiai, tai greiciausiai neleis pernesiot ir jei neprasides anksciau, termino diena manau ir turesim :…
Nezinau ,su pirma ejau privaciai tai ir dare kai buvo 19 sav ,o db einu pas Skyriaus cia ligonine vedeja karta pati prasiausi pasake jei gerai jautiesi jokiu nusiskundimu neturi tai palaukt laiko kol buna daromas ,tas 2 echo ,tai laukiam
,o kaip del svorio dauk buvo like po pirmo ?
,db dauk priaugot ?
Like buvo 2 kg, o kolkas dar nieko neuzsiauginau, bet tikriausiai del ti kad bloga nemenkai, nu bet labau tikiuosu, kad greitai blogumai baigsis ir galesiu pradet megautis
o is viso buvau priaugus 23, tai panasiai kaip meska atrodziau
as privaciai vaikstau ir man jau 2 echo dare, nu tiksliau man kiekviena karta daro kai einu, t.y. i menesy karta
bet as ir nepriestarauju, as daug ramiau jauciuosi
o kaip pas jus su svoriu? Labai bloga buvo?
dowilux parašė:
Like buvo 2 kg, o kolkas dar nieko neuzsiauginau, bet tikriausiai del ti kad bloga nemenkai, nu bet labau tikiuosu, kad greitai blogumai baigsis ir galesiu pradet m…
nei su pirma nei db nebuvo labai bloga su toletu draugavau kokius 5 kartus tik :),tik taip labai didely sleikstuly maistuj jauciau su pirma tai dirbau tai svoris tik y pabaiga pradejo augt priaugau 16 kg :),o db is pradziu numeciau 6 kg ,jau db 1priaugau :),o man nuo pirmos istikro buvo like beveik visi 13 kg net
,labai bijau kad dauk svorio nepriaugciau
panteriuke123 parašė:
Labukas, ar yra mergaiciu kuriu jau ausytes yra pradurtos?
Mes pradurem 9men
dowilux parašė:
Kaip as sakau vaikam bus daug smagiau augti kai panasus amzius busir vienas vargelis... po to normaliai ir i darbus galima gryzt, nes as pvz nenoriu gryzt i sav…
o as butent taip ir planuoju.griztu i darba metus padirbu ir tada planuoju antra
sakiau virsininkei
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai