djtropice parašė:
greta as taves vis nepagaunugal nori i baseina su maziuku pirmadieni?
mes slogyte turim nesinori vesti
djtropice parašė:
greta as taves vis nepagaunugal nori i baseina su maziuku pirmadieni?
mes slogyte turim nesinori vesti
Laima121 parašė:
Geriau paklausiu gal kuri mamyte zino kaip teisingai akyte masazuot del tu latakeliu?
Man rode ligoninej kad reikiapagal laikrodzio rodykle sukti,bet mums nepadejo. As darydavau taip,apsivyniodavau pirsta merliuku ir kaip tik maitindavau visada masazuodavau bet daugiau su stipresniais paspaudimais,nezinau ar masazas padejo ar tiesiog isaugom
Mamytes, man nepatinka mano vezimas
o vyras kito neperka
kaip ji ikalbet? ikalbejau max ant kito sportinuko, kai sueis metai vaikui ir tada masinines stacionarios, bet as dabar noriu
noriu sportinuko lengvo, susilankstancio kartu su vaziuokle ir kaid butu ant vaziuokles dapteriai masininei ir aisku tada reik naujos masinine 0-11kg ant vaziuokles tos,o jis sako ir sitas gerai, bet ne jam tampytis, as ranku nebepakeliu jau ir dar blogai man vaziuoja
meta i desnia pastoviai, tai paskausta rankas ji sukt vis, o su viena ranka is vis neimanoma ir dar jis nebegrazus :verkia-mergaite:l man kito vezimo neperka
djtropice parašė:
kaip tik ir mums problemos su akim, nebezinau ka daryt ir masazuoju, o ji rekia nes nepatinka kai lendu prie akiu ir plaunu, esu dar skaicius, kad motinos pienas pa…
Mum buvo paplovem kelias dienas akytes su spec akiu skysciu vanduo su druska man atrodo toks kaip i linzes pilt ir praejo visos bedos
Errrikiux parašė:
Mamytes, man nepatinka mano vezimaso vyras kito neperka
kaip ji ikalbet? ikalbejau max ant kito sportinuko, kai sueis metai vaikui ir tada masinines …
Parduok kol dar normalus yra dasidesi pinigu ir geresni nusipirksi o gal uz ta pacia kaina rasi geresni. As turiu emuljunga ziauriai patenkinta esu
Errrikiux parašė:
Mamytes, man nepatinka mano vezimaso vyras kito neperka
kaip ji ikalbet? ikalbejau max ant kito sportinuko, kai sueis metai vaikui ir tada masinines …
Mano situacija labai panasi
nekenciu savo vezimo bet kita sake pirksim tik kai sedes jau
as tai sakiau islausiu rata pavasari ir taip apgausiu
mano irgi negrazus ir kedute masinine nesideda ant jo
Mehi parašė:
Parduok kol dar normalus yra dasidesi pinigu ir geresni nusipirksi o gal uz ta pacia kaina rasi geresni. As turiu emuljunga ziauriai patenkinta esu![]()
Hm net nepagalvojau
gera mintis, tik kazi kiek laiko pardavinesiu
brigusia parašė:
Mano situacija labai panasinekenciu savo vezimo bet kita sake pirksim tik kai sedes jau
![]()
o aš savo myliu vežimuką fainas tik gal pirkiniams ikišt sunku tarpas mažokas lieka kai uždedi sportinuko dalį bet patikėkit jios labai fainas man.. Tako jumper firma bet ir dižainas išskirtinis vienetinis tokio dugiau niekižur nemačiau nei internete nei realybej
djtropice parašė:
kaip tik ir mums problemos su akim, nebezinau ka daryt ir masazuoju, o ji rekia nes nepatinka kai lendu prie akiu ir plaunu, esu dar skaicius, kad motinos pienas pa…
Nuo mp manau lb suliptu akyte...
Colliukke parašė:
Nuo mp manau lb suliptu akyte...
nu tipo esu skaicius kad ilasint ir paskui pavalyt su virintu vandenuku, aj zodziu varau aps daktaru rytoj, nes pablusiu kitaip
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai