rasuliukasss parašė:
Na Norvegijoje kainos neatitinka realybes...![]()
Bet paskaiciavus kelione atgal i Lt tai tokia pati suma ir gaunasi.
rasuliukasss parašė:
Na Norvegijoje kainos neatitinka realybes...![]()
Bet paskaiciavus kelione atgal i Lt tai tokia pati suma ir gaunasi.
Karinukee parašė:
Bet paskaiciavus kelione atgal i Lt tai tokia pati suma ir gaunasi.![]()
Žiūrint kiek laiko būsi lt ir ar tik dėl vieno reikalo skrisi
bet man padėjo druskytes tirpalas
kelione atidedama
Sveikos merginos,jau gal 2 menesius nieko nerasiau tik skaiciau,bendradarbis atostogu isejo 2 menesius tai dirbu juodai bet va ir tam galas jau atejo:)jau tikriausiai sunelis pavargo dirbt tai nuo uzvakar skaudejo pilvo apacioje kareje puseje,gulet sedet be problemu,reikia eit kaip 9 menesi nescia jauciuos,puskuoju,sona skauda,zodziu daktaras apziurejo nieko nerado,kaip tik siandien buvo skanas ir ten nieko neparode tai nusprende kad raumenys pilvo gal maziau darbe stovet reikia,o as ne is tu kuri sedi tai nzn kaip bus,aisku del leliaus sedesiu bet neisivaizduoju ka reikes veikt..o ir skanas labai fainas buvo,jis ten mum visokias ranku kombinacijas rode,nosi krapste,tai smagu,va dvi nuotraukytes idejau,vienoj jos aukstyn galva kulversti tikriausiai dare
zodziu po sito jau visai noriu kad greiciau kovas ateitu bet is kitos puses suprantu kad reikia dar megautis kol galiu ir nestumu ir gyvenimu
O man nei nugaros nei sonus neskauda. Visiskai jokiu dar nepatogumu nejauciu. Tik kai dirbu tai dabar labai stipriai jauciu, kaip dukryte nerimauja ;)
Kas liecia maista, tai pas mane labai geras iprotis atsirado. Kas diena ryte valgau kose. Triju at 7 grudu. Nu man taip skanu. Butinai pagaardinu geru sviestu, galiu koki surio gabaliuka imest. Na siltas maistas ryte man labai gerai. Net vyras pradejo valgyti. sumustiniai man dabar ne maistas.
Siandien jau supratau, kad kostiumas man jau ankstokas. Vat galvoju kaip suktis. Mano darbas reikalauja oficialios aprangos, tai teks kazka galvoti
rasuliukasss parašė:
Žiūrint kiek laiko būsi lt ir ar tik dėl vieno reikalo skrisibet man padėjo druskytes tirpalas
kelione atidedama
![]()
Valio
dziaugiuosi kad kazkiek padejo
Edit@ parašė:
Labas rytas mamytesErika geras straipsnis, issamus. O del tu citrusiniu vaisiu as jau bijau, nu niekaip neatsispiriu apelsinams, mandarinams, citrinai
Man vi…
Žalios, sūdytos ar lengvai rūkytos JOKIOS mėsytės nerekomenduoja, įskaitant ir žuvį. Kad medaus ar ten citrusinių suvalgysim manau nieko tokio, nes jų atseit negalima dėl alergijų.Tas pats su braškėm...kai laukiaus sūnelio gydytoja sakė, kad su protu, ypač namines galima. O va mėsytę nerekomenduoja visai dėl kitų priežasčių, o dėl to, kad gali būt kai kurių negerų bakterijų...
kiekviena šnekam iš savo varpinės...tai pasakysiu iš savosios, kai aš su sūnum pragulėjau ligoninėj savaitę su žarnyno bakteriją, kurią pasak gydytojų pasigavom nuo pirktinės paukštienos ar pekino kopūsto, tai galiu pasakyt griežtai maistas turi būt laaaabai gerai plaunamas ir termiškai apdorojamas...maža kas
chi chi, as irgi dustu kai intensyviau paeinu, jauciuos kaip senute kokia
del ciobreliu - ju negalima perdozuot, nes iseina per inkstus o tai negerai jei problemu yra. del kito maisto - reikia vengti zalios lasisos ir visko kas nedavirta ar nedakepta. metu arba ir medus nera kenksmingi su saiku vartojant, jei gersi daug atsiras alergija paciai. seip vaikas jaucia skoni nuo 20 savaites kazkur, tai ka mama megsta valgyt ta megsta dazniausiai ir jos vaikas ar bent jau atpazista ta skoni. todel valgykit viska. nebus alergijos vien nuo to kad kazko daug valgysit, juk ar kuri girdejo jog vaikui butu alergija raugintiem ar marinuotiem agurkam? o juk mamos juos megsta
del pieno po gimdymo tai irgi nereikia labai jau atsargiai visko laikytis, nes kai labai save riboji, stresuoji ir pienas nyksta nuo to o ne nuo geriamos arbatos.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai