ediciukas29 parašė:
O as va ka tik gryzau is poliklinikos uk,paprasiau tyrimu sake nedarys,nes per jauna...sakau kodel LT daro,o jus negalit padaryti,sako LT daro del pinigu.. zinokit …
Požiūris daktarų tai "superinis"...
ediciukas29 parašė:
O as va ka tik gryzau is poliklinikos uk,paprasiau tyrimu sake nedarys,nes per jauna...sakau kodel LT daro,o jus negalit padaryti,sako LT daro del pinigu.. zinokit …
AlfaOmega parašė:
As galvoju bent po viena lasiuka duosiu vitD,o kai sausi grysim atostogu i LT tai padarysiu mergytei tyrimus...
ediciukas29 parašė:
Nu visa laimė, kad pas mus dėl pinigų bet kokius tyrimus padarys, o tai aš nežinočiau, kur dėtis tokioj situacijoj
Ringailiux parašė:
Mano ilgiausiai miega 6 val neprabusdama. Kai jau tokio didelio amžiaus kaip jūsų ir jei nėra kritiškai mažo svorio, nemanau, kad reikia žadinti. Juk vaikiukas pats…
Tai va kad as del svorio pergyvenu mano nakti miega ilgai as po 6 ar 7 val miego einu zadint nes pats neprabunda. Pirmus du menesius priaugo tik po 650 g. O dabar tik kokius 400 tai galvoju vel reiks maitint nakti dazniau arba diena dazniau. O kas kiek laiko diena duodat valgyt?
ediciukas29 parašė:
O jums vitD paskyre daktare po tiek lasu gerti ar jus pati nusprendet po tiek duoti? Nes pas mane tokia lygiai pati situacija,bet cia uk daktare vitD liepe neduoti,…
Man daktare pasake o kai dabar suketejo galvite 1-2lasiukai po savaites pradesim zuvu taukus gert po puse arbatines sauksteles
laura-aukselis parašė:
Tai va kad as del svorio pergyvenu mano nakti miega ilgai as po 6 ar 7 val miego einu zadint nes pats neprabunda. Pirmus du menesius priaugo tik po 650 g. O dabar t…
Mano dieną valgo įvairiai kas 1,5-2,5 val. Bet kartais būna ir po valandos užkast sumąsto. O kiek jūsų vaikas sveria?
Ringailiux parašė:
Mano dieną valgo įvairiai kas 1,5-2,5 val. Bet kartais būna ir po valandos užkast sumąsto. O kiek jūsų vaikas sveria?
Dabar sveriam 5 kg arba 5.1 kg. O gimem 3.680kg
laura-aukselis parašė:
Dabar sveriam 5 kg arba 5.1 kg. O gimem 3.680kg
o ar ramus Jusu vaikiukas,nes svorio mazokai,bet jai gydytoja nieko nesako tai gal viskas normoj.
o as noriu paklaust del kakiuko,mes valgem mano pieneli,bet del vargeliu su pilveliu pradejau primaitint semper lemolac kad isskaidytu dujas.apsilankius pas gyd.nes zandukai paberti buna sake nusipirkt misinuka su HA,tai nusipirkom NAN,tai duodu nuo antradienio ir va vakar ir siandina musu kakutis tamsiai tamsiai zalias,iki siol tokio nebuvo.turim daryt paseli,bet ji priima tik nuo pirmadienio iki ketvrtadienio tai jau pavelavom.lauksim vel.ar tai galejo itakot misinukas,
Mes 3 mėnesių svėrėm 5,2 kg ir daktarė sakė, viskas gerai, esam tarp 10 % liekniausių Lietuvos kūdikių. Aš savo iniciatyva pradėjau dažniau dieną krūtį siūlyti ir tiek. Mat mūsų mažylė tiesiog pakęst negali jei ją kas iš miegų žadina, nesvarbu kokiu tikslu
Tai nuo gimimo leidžiam jai naktį miegot kiek nori. Tik aš ją šalia savę guldaus, kad naktį greičiau pajausčiau, kada nusiteikusi užkasti
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai