zuikite parašė:
Bet kai padarete lietuviska gimimo liudijima, ten vistiek buvo parasyta, kad vaikas gimes kitur, bet ne lietuvoj
Taip.
zuikite parašė:
Bet kai padarete lietuviska gimimo liudijima, ten vistiek buvo parasyta, kad vaikas gimes kitur, bet ne lietuvoj
Taip.
evagel parašė:
Teoriskaibet ne praktiskai
na ne esme
cia Lietuva su savo durniskais istatymais
nieko keisto
![]()
Būtent.
Lamelaa parašė:
Siandienai avyciu uzteksdarbo jauciu gerai savaitei turesiu, kol pasidarysiu kaip noriu
![]()
Grozis
Lamelaa parašė:
Siandienai avyciu uzteksdarbo jauciu gerai savaitei turesiu, kol pasidarysiu kaip noriu
![]()
Labai gražu.
Avytės bus juodos ir baltos ar dar kokių spalvų?
MargaritaGS parašė:
Klausikit nzn kaip pateikt ir kaip pavadint savo klausima![]()
Man labai skauda putites kaulasakau net paciau graudu ir juokinga nes nzn kaip…
Kaula kartais skauda ir man. Būna, kad skausmas atsiranda po pilvo sukietėjimo. Atrodo, kad persiduoda viskas į kaulą.
evagel parašė:
O,as viena zinau moteriskaite zinau vardu Meilepaziurejus i ja,tai su meile ten jokiu sasaju nera
sveria apie 130 +/-, balso tembras kaip vyro,o elgesys,tai …
mano vardas ir Meile:DDD
MargaritaGS parašė:
As taip ir ivardinu, maksties kaula
Man nuo pat pradziu ten skauda, negaliu stovint apsiauti batu, pakelti staigiau kojos, vaikstau atmetinedama koja ir letu zingsniu, is lovos iskelti koja skausminga, apsiversti lovoje taip pat... Jau pripratau prie sio skausmo ir kenciu, nes gine "paguode" kad niekuom padeti negali, siulo dirza bet niekaip nesuprantu kuom jis galetu padeti tam kaului kad neskaudetu
toks jausmas kaip kad buciau vaiksciojusi ant tvoros ir kritusi ant tos vietos, zodziu smarkiai susitrenkusi (yra vaikystej taip buve
) Atseit pleciasi kazkas
As vien del to gimdymo bijau... Bet myliukus mes darom, tikrai nesijaucia, tik svarbu koju mandrai nekilnoti...
MargaritaGS parašė:
Buna man kartais skauda,bet praeina :)bet man po begiojimo arba po ilgo vaiksciojimo
jis gaktikauliu vadinasi
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai