Egle K. parašė:
Na jeigu vaikutis prideklaruotas tai teoriškai gyvena.![]()
Teoriskai
bet ne praktiskai
na ne esme
cia Lietuva su savo durniskais istatymais
nieko keisto
Egle K. parašė:
Na jeigu vaikutis prideklaruotas tai teoriškai gyvena.![]()
Teoriskai
bet ne praktiskai
na ne esme
cia Lietuva su savo durniskais istatymais
nieko keisto
Egle K. parašė:
Mes turėjome atskirai deklaruoti. Mums irgi buvo keista, kodėl iš karto prie mamos nedeklaruoja.![]()
Nes niekas nezino kur ir su kuo vaikutis gyvena
vesta.jociute parašė:
Tarkim butas kuriame esu deklaruota priklauso mamai, o jos nera Lietuvoje tai kaip tokiu atveju elgtis jeigu pareikalaus savininko sutikimo?![]()
As situ niuansu nezinau,nes nesu susidurusi
tuesiog,kai draugei gime vaikas,tai teko kartu su ja eit,kad galetu vaika priregistruoti
nes ji pas mane buvo registruota bute
vesta.jociute parašė:
Tarkim butas kuriame esu deklaruota priklauso mamai, o jos nera Lietuvoje tai kaip tokiu atveju elgtis jeigu pareikalaus savininko sutikimo?![]()
Man kiek teko deklaruotis, tai turejo savinkas dalyvauti kartu
emilija_n parašė:
As bet kokiu atveju planuoju i Lt nuskrist pasisveciuot menesiukui, kai veikui sueis kokie 6 men. Tai butu galima ir susitvarkysaciu evagel, del tipso apie drau…
Mes ne
kas nores tas pas mus atvyks. Uosviai jau atostogas mazdaug tam laikui jau pasieme. Liktu tik mano mama nemacius iki kol grisim kada nors..bet manau ir ji atvaziuos
vesta.jociute parašė:
O kokia yra ta vienkartinė išmoka?![]()
410€ berods..
Kristi.t parašė:
Nes niekas nezino kur ir su kuo vaikutis gyvena![]()
Visiškai teisingai.
Egle K. parašė:
Visiems. Mūsų vaikutis gimė Airijoje ir mes grįžę prideklaravom, pasidarėm lietuvišką gimimo liudijimą, nuėjom į savivaldybę, užpildėm dokumentus ir iš karto perved…
Bet kai padarete lietuviska gimimo liudijima, ten vistiek buvo parasyta, kad vaikas gimes kitur, bet ne lietuvoj
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai