2016.05.11 13:10 (prieš 10 m.)
brashkee parašė:
Labas rytas :)) o kada jus zadat pasakyt kitiem jog lauketes . Tarkim mano vaikas kaip pamises nori broliuko
bet bijau jam sakyt per anksti jog nenuvilciau jeigu…
Manoji irgi nori labai broliuko , sakau kas gims tas , ne vistiek savo broliuko ir viskas net apsiverkus buvo
Ausra 12 parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytes ☺
Visa laika buvau tik stebetoja kol neisitikinau kad mano zvirbliukui viskas gerai.…
Sveika atvykusi
@laiminga parašė:
Merginos, gyvenančios Vilniuje, rekomenduokit gerą privačią kliniką
klinikų pilna, sunku išsirinkti kai niekad nebuvus
Šiaip Agnės Meškaitės nebloga privati , aš pas ją visą nėštumą lankiausi , bet ji dar ir poliklinikoj dirbo , bet dabar iki rudens žiūriu nebepriima poliklinikoj , tai maloni labai , tikrai ja nusiskundimų neturėjau
.As. parašė:
As Airijoje, pamaniau, kad ir jus uzsieny gyvenat, nes scan velai pirmas bus
Man daro vėlai bes gydytoja pasakė , kad pas mane jokių rizikų nėr esu jauna , gimda atitinka savaites , pasakė augti , jokių blogų somptimų ar persileidimų neturėjau tai ir nusprendėm kad darysim 12 - 13 sav . Šiek tiek pergyvenau dėl nesivystančio , sakė galiu padaryti echo , bet esmė tame , kad echo gali parodyt kad viskas tvarkoj , o po kelių dienų jau nebesivystyt , neaužiūrėsi gi su echo kas 2 dienas , sakė ramiai aukit ir nestresuokit . Ir iš tiesų kažkaip ir streso mažiau tiesiog laukiam ir augam