2018.09.12 18:12 (prieš 7 m.)
Mamytės.Maniškis pirmą kartą su temperatūra.Rytą normaliai jautėsi.Pietų einant miegoti man pasirodė šiltas,akis patrynė,pavirkavo.Sakau pavargęs.Užmigo stenėdamas ir pukšėdamas.Ištikro man vakarais jau gal porą savaičių ižmiega šitaip pukšėdamas,bet jis išmoko pilvą įtraukti,tai nekreipiau dėmesio.Šiandien r babmbutę dar krapštė.Atsibudo po valandos pietų.Šiltas,akytės pavargusios.Pamatavau temperatūrą beveik 38.5.Žinau,kad normali temperatūra,bet tiek mama,tiek daktara ssakė duot ibuprofeno.Vaikas žaidžia,pavalgė normaliai,bet iš akių matau,kad negera.Daktaras sakė kreiptis ryt rytą,jei neurofenas nepadės.Duot tų vaistų ar ne?Aš manau nereikia,kaip manot jūs?Kada jau duodat?Neisonori tų vaistų kišti,mai pats kovoja su tikiuosi peršalimu.Jokio kosulio,nosies bėgimo,sakyčiau kvzepuoje greičiau žiūrint į pilvelį?Bet tai normalu su temperatūra?beje žinduklių mamos,ar jūsų vaikqi irgi stena žindydami,nes maniškiui tai tėsiasi kelios savaitės.Užmiega ir baigiasi.Ramiai kvepuoja,bet kol žindo visą laiką greit kvepuoja ir steni.Kakoja kasdien arba kas antrą,tai ne viduriukai.Šiandien paskaičiau,kad pilvo skausmai gali būti gripas ar angina.Visai pasimečiau,nors ir šiaip pradėjus auginti vaiką,tapau trizne 😣
Beje radau paracetamolio zvakutes.Kodėl jos tinkamos tik iki metukų?Dėl to,kad išstumti pats vaikas jau gali?Nes jei bus blogiau galvojau jas naudoti