Pumba parašė:
normalu, šiaip duokit daugiau žįsti ar tiesiog vandens, stebėkit, ar ryjant neskauda gerklės, o gyd nežiūrėjo gerklės/nosies/ausų?
Gydytojas tik pasiiūlė duot vaistų ir aišku nurašė viską dantims.neturim visų,bet pamelavu,kad jau yra visi,nes nei su vienais nebuvo temperatūros.Valgė puikiai viską tik va tas pukšėjimas,o dar kai pagalvoju,kad pukšėjo jis man dar iki to prieš naktį žindant.Jau visko prisigalvojau.Eisim ryt iš ryto pas daktarą,kad nebūtų kas rimčiau.Sudaviau neurofeno užmigo,kvėpavimas susinormalizavo,bet pasijudinus visvien pukši.Prašysiu ir šlapimo tyrimo,kad koks uždegimas nebūtų,nes esu pastebėjus,kad rytais pvz padaro kartą ir gali labai neužilgo padaryt dar kartą.Ir dar.Dieną pvz kažkaip susinormalizuoja.Kadangi vaikštom be pampių ir vis dar mokomės,tai nustebau,kad kartais ir 3-4kelnes gali reikt pakeisti,per valandą.Jau dabar visokių minčių pilna galva,nors darant sysiu niekad napastebėjau,kad skaudėtų,tik tas pukšėjimas man jau ir taip įdomiai pasirodė.Per pietus.žindant nebūdavo.O va šiandien prieš užmikdant ir per pietus taip pat stenėjo.Žiauriai sunkus darbas augint vaikus,net pačiai skauda,kaip sunku,kai nežinai,o vaikeliui negera 😢
Pumba parašė:
beje, dėl vaistų nuo temp - kiek esame buvę Santaros klinikose, gyd rekomenduoja kaitalioti paracetamolio ir ibuprofeno vaistus kas maždaug 4 val. (čia tuo atveju, …
Kad aš kiek skaičiau nepatariama abiejų duoti vienu metu.Temperatūra esam turėję tik po menB skiepo,kuris buvo 4mėn berods.Tada paracetamolis numušė tik trumpam.Išnaudojom resursus,važiavom pas budinčius,nes naktis buvo ilga.Va tada sudave neurofeno ir nebepakilo.Daugiau esam tik su sloga apie 10dienų vargę.Todėl vat ir sustresavau.Neturėjom ir tridienės.Gal čia tai?Nes nei kosulio,nei slogos tik viena temperatūra.Dabar bent pamiegos vaikas gavęs vaistų.Tempės atrodo nebėra,bet nenoriu matuoti,nes prižadinsiu.Turim kaktai matuoti,tai jau pirmą panaudojimą norėjau vežt į ligoninę.Gaila pinigų.Geriausiai rodo rusiškas ir tomme tippee rinkinuko baltas termometras.Nebuvo pakilus iki 38.5. 38.4 laikėsi,bet atsigulus toks mieguistas vaikas,atsisėda ir vėl linksmas.Ačiū mamos!Jaučiuos,kaip naujokė,bet rimtai nesirgę dar.Tfu tfu tfu