marini parašė:
Labas rytas, tas 2nr kiek zinau tai nuo puse metu. O tai primaitinima pradejot? Ar tik misinuka duodate?
Valgom per pietus darzoviene..O vakarop bananą užkandžiauja
marini parašė:
Labas rytas, tas 2nr kiek zinau tai nuo puse metu. O tai primaitinima pradejot? Ar tik misinuka duodate?
Valgom per pietus darzoviene..O vakarop bananą užkandžiauja
GretaIv parašė:
Sveikos. Ar jau pakeitet misinuka į nr 2? Jei taip tai ar savo nuožiūra ar su daktarės atsiklausimu? Toks jausmas kad nuo nr 1 mano pana nepavalgo jau, o kiekis kai…
Aš dar nekeičiau, ten nuo 6mėn parašyta Nr.2, valgom ryte grūdinę košę, nuo 4mėn, bet kaip įdomiai, aš ją nupirkau, ten ryžių ir kukurūzų košė, bet su Nr.2mišinuku maišyta ji, tai nesuprasi kaip čia, nes ta košė rašo nuo 4mėn, tai kažinau.. Nelabai ji ją ir valgo, labiau mėgsta daržovių košę per pietus. O patį mišinėlį duodu dar Nr.1, už mėnėsio žadu keisti. ☺
GretaIv parašė:
Sveikos. Ar jau pakeitet misinuka į nr 2? Jei taip tai ar savo nuožiūra ar su daktarės atsiklausimu? Toks jausmas kad nuo nr 1 mano pana nepavalgo jau, o kiekis kai…
Mes jau nr. 2 valgom, nes is pirmo jin nebeprivalgydavo
kristuliuuxx parašė:
Mes jau nr. 2 valgom, nes is pirmo jin nebeprivalgydavo![]()
O pradėjus duoti nr 2ar susitvarkė reikalai?
Daktaras sake, kad nuo puse metuku duoti paragauti mesytes.. kokia mesyte zadat duoti pirmiausia? Turiu kaimiskos versienos, bet kazkaip visur skaitau kad pirmoji turetu buti triusiena/kalakutiena, ar neturi reiksmes? Gal as cia per daug sureiksminu kazka
o valgome nr 1 misinuka, puse metuku sueis, valgysime nr 2
dijaviko parašė:
Daktaras sake, kad nuo puse metuku duoti paragauti mesytes.. kokia mesyte zadat duoti pirmiausia? Turiu kaimiskos versienos, bet kazkaip visur skaitau kad pirmoji t…
Geriausia pradeti nuo zverienos, jeigu turite is pazystamu, kas medzioja, nes svariausia mesa, o siaip eiliskumas toks: versiena, jautiena, kiauliena( liesiausia), triusiena, kalakutiena ir tik paskutiniausia vistiena, aisku geriau pirkti ne parduotuveje ir naturaliai kaime auginta mesa
GretaIv parašė:
O pradėjus duoti nr 2ar susitvarkė reikalai?![]()
jo susitvarkė
keksaskeksas parašė:
Geriausia pradeti nuo zverienos, jeigu turite is pazystamu, kas medzioja, nes svariausia mesa, o siaip eiliskumas toks: versiena, jautiena, kiauliena( liesiausia), …
Su zveriena atsargei, labai svarbu kad butu patikrina
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai