Jurgytis parašė:
Nebandziau dar kitu, kaip tik ruosiuosi i vaistine nueit isigyt kazka kito pabandymui, visgi ramesne dusia bus namie turint kazka tinkamo![]()
Lauksiu jūsų pastebėjimų ar kokią gudrybę sugalvosit ?
Jurgytis parašė:
Nebandziau dar kitu, kaip tik ruosiuosi i vaistine nueit isigyt kazka kito pabandymui, visgi ramesne dusia bus namie turint kazka tinkamo![]()
Lauksiu jūsų pastebėjimų ar kokią gudrybę sugalvosit ?
Tijuna parašė:
Mamos, patarkit.Mums Antro men vizitas pas gydytoja ir skiepai uzregistruoti 22dienai. Kiek laiko gali pasireiksti reakcija i skiepus? Labai nesinoretu susigadinti …
Mums buvo 23 d duota, atsaukiau ir pasiankstinau. Nenoriu svenciu namie ;)
W2ee parašė:
O kas nutiks anksciau pakelus? Mes buna jau pakeliam ir i 3 padeti, nes Urte jau labai rieciasi sestis, tai buna nervinasi, jei ant zemiausios padeties, nes susirie…
Mes ir 2 padety jau sedim. Lengviau kakoti
Ins0mnia parašė:
As vat neseniai pagalvojau, kad butu smagu kokia pavasario diena Vilniaus mamom susitikti Vingio parke ar kitoj vietojtikrai butu smagu susipazinti ir kavos isge…
As labai noreciau. Jau bus lengviau miego laika suderint ir orai bus geresni
nes db net antakalnietem sunku susidetint ;)
Ins0mnia parašė:
As vat neseniai pagalvojau, kad butu smagu kokia pavasario diena Vilniaus mamom susitikti Vingio parke ar kitoj vietojtikrai butu smagu susipazinti ir kavos isge…
as irgi labai uz sita ideja
tik turbut reiks kiek geresniu oru palaukti pavasari.
Mes po 2 men vizito. Dieve kas daros poliklinikoj! Pro sergancius vaikus neimanoma praeit... paaugo 5 cm, db esam 61 cm, 5300 g. Priaugo 900 g. Paklause kiek kartu kelias nakti, sakau 2 k. Sako oho, jau per daug sako.. sako kada antra k kelias?? 6 ryte? Sakau 7
tai sako cia jau pusryciai
Atsimenat sakau kad riecias? Sake padidintas raumenu tonusas nugarytes. Kol kas nieko nedaro jinai, vis laukia 3 men, tada sake raumenys atsipailaiduoja visi ir bus aisku kas kaip. Jei riesis - sius pas neurologa ir i mankstas. Lygiai taip pat su ortopedu - jei bus reikalas, tada sius. Del sventos ramybes tikrai neisiu, bile pasitikrint. Kai pamaciau kiek vaiku serganciu, noriuv i tokias istaigas eiti tik reikalui esant.
O mes skiepus paem abu iskart. Mama man taip patare, kuri pati su vaiku skiepais dirba. Trecia menesi eisim ramios kaip belgai
Kleckiuk parašė:
Teip, aš irgi už šią idėją esu!![]()
Palaikau sia ideja
Mano zirnis per antra menesi priaugo 750gr ir 5 cm isaugo. Dabar sveria 5050, ugis 59. Sake pats viduriukas. Nors man svorio atrodo kiek mazokai.
Skiepus gavom abu. Vaikas toks zirzilia buvo, labai ant ranku norejo but, bet temp neturejom, jokiu guzu ar dar kazko neatsirado. Tai sakau lengvai atlaike.
Tik AD gydytojos nuomone turi. Tai mama ant dietos. Pieno produktu jau kuris laikas nevalviau dabar ir kvieciu liepe atsisakyti. Dave toki lapa kur nurodyta ka galima valgyti. Parasyta kad vengti grikiu. O kazkuriai mamai kaip tik nurode grikius valgyti
As ir bunu viena, jei vyras komandiruotej savaitei ir kai dirba. Vezu su mazyliu broli i darzeli, po pietu vaziuojam pasiimti. O dar namu ruosa. Ir valgyt, ir apsitvarkyt, peciu uzsikurt ir t.t. Nu nieko dar gyva ☺ siaip nepasakyciau, kad labai sunku, tik nervuoja tas rytinis kelimasis...
Del sirgimu, tai net pagalvojus neesu, kad jei vyras apsirgtu ji issiust kur ☺ nelabai butu kur ? o ir jis pats nevaziuotu ☺ dar kazkas rase apie 40 temp ir budejima nakti prie vaiko, ar kvepuoja. Nezinau, ar cia rimtai raset ar kaip pavyzdi pateiket, bet tokioj situacijoj nieko nelaukiant i priimamaji reiktu lekt, o ne budet prie vaiko.
Mes siandien sumusem rekorda ☺ Nakties miegas nuo 21.00 iki 7.30 ☺ be pabudimu ☺
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai