Amelijana parašė:
Sveikos. As jau tapau mamyte dvieju identisku berniuku. 35 savaite dare planini cezari nes tarp vaiku buvo didelis svorio skirtumas. Vienas gime 2.2 kg. kitas 2.9 k…
Sveikinimai
Aukit dabar ir stiprėkit
Amelijana parašė:
Sveikos. As jau tapau mamyte dvieju identisku berniuku. 35 savaite dare planini cezari nes tarp vaiku buvo didelis svorio skirtumas. Vienas gime 2.2 kg. kitas 2.9 k…
Sveikinimai
Aukit dabar ir stiprėkit
Amelijana parašė:
Didziausi sveikinimai!
o kaip viskas praejo, kaip pati jauciates? gan greitai jus paleidzia
ar pienuko atsirado?
Amelijana parašė:
Sveikinimai! Aukit ir stiprekit
b1onde parašė:
Ir mamytes, Jus vis dar nenorit uzdaros 2016 metu dvynuku grupes?
Butu gerai.
sandrule85 parašė:
Su oda viskas gerai, nesikeicia. Vandens geriu gana daug. Bet lauke mazai bunu. Gal tau nuo saules pasausejo?
Gali labai buti, bet ir pirstai.. nes su dukryte kaiptik tokia buvau prisodrinta atrodo dregmes, o su berniukais nudziuvus
laukiam2 parašė:
Ooo... duse ir as labai pavargstu... man sunkiausia stoveti vienoje vietoj, tai i dusa net kedute plastikine pastato man vyras...kitaip niekaip.... Sedeti, guleti, …
As tai sedziu vonioj visada;))
RED666 parašė:
Sveikutes. Ohooo kiek pripliurpet! Nespeju skaitytijas del odos tai vaikstau i proceduras salcio-puikiai drekina oda!! Del pavargimo-as kaip sunku darba dirbant…
Tikrai skiriasi
nu ir db as jau kaip 9menesiu pries gimdyma, tai jauciu normalu kad tokia pagriosus
kas per procedura? Sitos negirdejus!
Amelijana parašė:
Sveikinimai! Kokie jau nemazi gime!;)
ievukas5 parašė:
Didziausi sveikinimai!o kaip viskas praejo, kaip pati jauciates? gan greitai jus paleidzia
ar pienuko atsirado?
Na as pati tai gerai... pora dienu po operacijos sunku labai, bet jau kokia 4 d. tai visai gerai...
nera reikalo ilgiau laikyt. vaikuciai valgo, priauga svorio, patikrina, pasiklauso sirdutes... viskas lyg ir gerai... pienuko turiu, bet reikia dar siek tiek primaitint... na man tai sunkiausia su tuo maitinimu... cia ligoninei yra vaikui draugiska aplinka... tai eina cia del to maitinimo is proto visi... as pradzioje nusitraukinejau, nes vienam reikejo nest i intensyvios terapijos skyriu... tai jie cia yra pries tuos nusiteaukinejimus.... na zodziu siek tiek perlenkta lazda..., net gydytoja viena sake, kad tai jau panaseja i sekta.. kadangi didysis vaikutis kelias dienas valge per zonda, tai kad mokytusi zisti dave ne soske, o nuo seno buteliuko soskyte prikista vatos, o kai paklausiau gal soske atnest tai atsake kad soskiu sioje ligonineje negalima:))) na va truputi pasiskundziau :)) parasysiu kaip sekasi namuose
Amelijana parašė:
Didziausi sveikinimai sulaukus suneliu! Aukit sveiki ir stiprus, o mamytei - ramiu nakteliu!
Magira parašė:
Sveikos, ar kurioms atsirado ant kuno rudu pigmentiniu demeliu nestumo metu?
Man atsirado tiek ant veido tiek ir ant kuno. Naturalus dalykas nestumo metu. Po gimdymo girdejau pranyksta, bet ne visada
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai