Sandrajak parašė:
Sveikos, kada suzinojote savo dvynuku lytis? ?
Tiksliai sužinojau 27sav. Pas mane buvo tikri slapukai
vis būdavo su klaustuku o 27sav jau tiksliai pasakė
Sandrajak parašė:
Tiksliai sužinojau 27sav. Pas mane buvo tikri slapukai
vis būdavo su klaustuku o 27sav jau tiksliai pasakė
Sandrajak parašė:
20 sav pasake , kad berniukas ir mergaite ant klaustuko , poto patvirtino 24 sav,kad tikrai poryte
Sandrajak parašė:
Man 12 sav pasake apie mergyte o 16sav apie berniuka.paskui 20sav ir t.t vis patvirtindavo kad poryte
Sandrajak parašė:
Man rytoj kaip ir 19 savaiciu, todel kaip tik einu ekoskopui. Labai viliuosi, kad pamatys mano vaikuciu lyti. Jei bus porele tai bus tobula![]()
Na manau 19sav.,lytis tai tikrai jau gerai matytusi žinoma jeigu vaikučiai leis pamatyti
sėkmės ryt
rencia@ parašė:
Na manau 19sav.,lytis tai tikrai jau gerai matytusi žinoma jeigu vaikučiai leis pamatytisėkmės ryt
![]()
Na as irgi taip manau ? Kazin jei jie sleps pacia lyti, ar gali is kitokiu vaiko duomenu nustatyti kas bus mergaite ar berniukas? Ačiū labai!
Sandrajak parašė:
Na as irgi taip manau ? Kazin jei jie sleps pacia lyti, ar gali is kitokiu vaiko duomenu nustatyti kas bus mergaite ar berniukas? Ačiū labai! Ne
Nemanau , kad gali dar is kazko pasakyti
teks sulaukti,kada pasirodyti nores
lune parašė:
Sveikos, dvynuku mamytes.Norečiau pasiprašyti pas jus į draugiją. Laukiu identiškų berniukų. Mums laabai ilgai lauktas tačiau pirmas ir tooks dvigubas
:ba…
Super, kaip greit suzinojit, kad berniukai
o pas jus identiski dvynukai su dviem vandens maisiukais ir viena placenta ar su vienu maisiuku ir viena placenta? Pas mus identiskos mergytes- du namukai ir viena plcenta ;)
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai